M. Straka 73.
M. Straka 85. (p.)
2:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch vítězí na Sulkově


Branky


73. M. Straka , 85. M. Straka (p.) - 17. K. Strejc , 35. J. Hrdlička , 64. J. Hrdlička , 75. D. Hájek , 79. J. Hrdlička (p.) , 83. M. Klůc
7

Sulkov doma hostil Zbůch. Sulkov měl před tímto zápasem na kontě o tři body více a nacházel se na děleném prvním místě. Toto postavení ho lehce favorizovalo, ale i přesto se čekal velmi vyrovnaný zápas. Zápas nakonec lépe zvládli právě hosté ze Zbůchu a dotahují se tak bodově na domácí Sulkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů už po poločase

Do zápasu vstoupili lépe domácí hráči Sulkova. Během první desetiminutovky si vytvořili jasnou tutovku. Tu ale skvělým zákrokem zneškodnil brankář hostů Josef Šrajber. Po této deseti minutovce převzali ale otěže zápasu už hosté. Měli pokrytý střed hřiště a k útočným akcím využívali krajní prostory. Zde se jim dokázalo dostávat až k vápnu a z těchto prostor nebezpečně dostávat míče do vápna. V 17. minutě právě po levém kraji hřiště utekl Jan Hrdlička ml. a našel ve vápně Karla Strejce, který nám už otevřel skóre zápasu. V 35. minutě si role vyměnili. Po kraji se protáhl Karel Strejc a přihrával Hrdličkovi, který uklízel do prázdné brány. Během prvního poločasu ještě hosté nastřelili z přímého kopu roh brankové konstrukce. Skóre se však už do konce poločasu neměnilo.

V druhé půli jsme viděli 6 branek

V druhém poločase jsme viděli dvě penalty a celkově šest branek. Nejprve v 64. minutě navýšil vedení hostů opět Jan Hrdlička. V 73. minutě dokázali domácí snížit. Po centru z levé strany se nádherně prosadil nůžkami do šibenice Martin Straka. Hosté dokázali ale skvěle zareagovat. Už za dvě minuty vrátil hostům vedení Dominik Hájek, který se dokázal prosadit lobem skoro z brankové čáry. V 79. minutě střídající Martin Prokop vybojoval penaltu pro hosty. Tu proměnil a zkompletoval tak hattrick Jan Hrdlička. O čtyři minuty později se vysunul z obrany stoper Alexandr Prokop a přihrávkou našel Martina Klůce, který míč uklidil přímo k tyči. V 85. minutě byli odměněni i hosté penaltou. Zde si připsal svůj druhý gól v zápase domácí Martin Straka. Zápas nám tak končí za stavu 2:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Zápas jsme vůbec nezvládli. Ze začátku jsme mohli jít do vedení a zápas mohl vypadat jinak. Máme velký problém se zakončením a na branku se hodně nadřeme. Vůbec jsme neměli střed hřiště. Hostům gratuluji, dnes nás přehráli.

TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Do utkání jsme opět nevstoupili dobře, ale po 10 minutách jsme převzali otěže zápasu do naší režie a určovali tempo. V první půli jsme zahodili ještě řadu šancí, na tom musíme zapracovat. Jinak kluci plnili, co měli a zaslouženě vyhráli. A taky jsme konečně dali v zápase první gól.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - J. Buršík [-] , M. Gruber [-] (46. E. Ramadan [-] ) , J. Straka [-] (23. P. Pecháček ml. [-] ) , T. Beran [-] , M. Janča [-] (46. J. Adam [-] ) , L. Neubauer [-] , J. Nevečeřal [-] , M. Straka [-] , O. Mazur [-] , D. Králík [-]

TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - J. Hrdlička [-] - A. Prokop [-] , D. Hájek [-] (78. M. Prokop [-] ) , M. Fořt [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] , D. Hrabák [-] (46. M. Pominchuk [-] ) , P. Kaločai [-] , K. Strejc [-] (70. M. Klůc [-] ) , T. Bártek [-]

ŽK: 30. P. Pecháček ml. , 65. T. Beran - 60. D. Hájek , 86. J. Hrdlička .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - DUBSKÝ Jiří (N), KLEČKA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích