0:1
(0:0)
70. M. Lemr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

10.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým z Vižiny uhrál výhru na hřišti Všeradic.


Branky


70. M. Lemr
0

Zápas desátého kola Všeradice B - Vižina dopadl vítězstvím hostů. Padl pouze jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas.

Zápas začal hvizdem rozhodčího Michala Pánka, který vedl celé utkání ve Všeradicích. Oba týmy do zápasu vstoupily stejně, ani jeden z týmů svojí hrou nevynikal, několik šancí se vyskytlo na straně jak domácích tak hostů, ale ani jedna nebyla gólová. Střely buď šly mimo branku, nebo na brankáře. Do šaten se v poločasu šlo za stavu 0:0 . 

Až sedmdesátá minuta rozhodla zápas.

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Ve čtyřicátéšesté minutě se na straně hostů střídalo, z hřiště šel hráč s číslem 6, Pavel Pekárek, vystřídal ho Tomáš Stupka s číslem 12 . Jediný gól zápasu padl až v sedmdesáté minutě, trefil se hráč hostů z Vižiny Michal Lemr. Byla to jediná branka zápasu. Rozhodčí nevytáhl ani žádnou kartu. Příští, poslední, kolo sehraje tým Chrustenic na hřišti Všeradice B a Vižina v domácím zápase uvítá Chyňavu B. 



Ohlasy k zápasu


FK Všeradice 1932 B
Tomáš K.: Dnešní zápas se opravdu nepovedl. Ani nám, ani hostům z Vižiny. Hosté nakonec měli jen o trochu větší štěstí a vstřelili jeden gól. Příští zápas sehrajeme na hřištu Chrustenic a uděláme vše pro vítězství.




Sestavy


FK Všeradice 1932 B
S. Frühauf [-] - T. Kunc [-] , V. Vynš [-] , J. Simandl [-] , R. Hruška [-] , J. Krejbich [-] , M. Nájemník [-] , M. Silbernágl [-] , F. Anděl [-] , T. Anděl [-] , O. Silbernágl [-]

TJ Vižina
M. Kareš [-] - R. Bittara [-] , D. Cvoreň [-] , M. Bučko [-] , M. Lemr [-] , K. Bouček [-] , P. Pekárek [-] (46. T. Stupka [-] ) , M. Blovský [-] , J. Gorol [-] , M. Micka [-] , A. Šebek [-]

Místo: Všeradice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PÁNEK Michal - STANĚK Petr (N), KRBEC Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.