Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mašanský šesti góly skolil Krakovany


0

Český Brod Na Kutilce přivítal Krakovany. Hned ve druhé minutě načal gólový účet Tomáš Mašanský a hosté jej zastavit nedokázali. Jeho počet zásahů se zastavil na šestce, když svůj výkon korunoval závěrečnou brankou z penalty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První čistý hattrick Mašanského

Toto byl zápas domácího hráče s číslem 10 na zádech. Tomáš Mašanský zužitkoval přihrávku Kozlíčka již ve druhé minutě 1:0. Na 2:0 zvyšoval po samostatné akci a na 3:0 využil chyby hostující obrany. Na 4:0 zvyšoval po rohu Miroslav Kozlíček. Nutno říci, že i hosté z Krakovan zlobili a snažili se o brejky. Po jednom z nich se jim v závěru podařilo korigovat, když Petr Fejl snížil na 4:1.

Druhý čistý hattrick Mašanského

V druhém poločase hosté již příliš nestačili a domácí Tomášem Mašanským navyšovali posvícenské skóre až na konečných 7:1. Tomáš byl hvězdou domácího týmu, v hostujícím manšaftu nutno ocenit gólmana Jana Špinku, který ač sedmkrát inkasoval, tak dalším brankám za svými zády zabránil a nedopustil dvouciferný výsledek. A také Davida Kubánka, který vytrvale sváděl obranné souboje a nevzdával se ani za nepříznivého stavu.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
SK Český Brod, Iveta Librová: Měli jsme trošku problémy se sestavou, do obrany se místo Lukáše Procházky vrátil Michal Mrázek, do branky se opět postavil Tomáš Vymazal. Nastoupil i nový hráč Oleksandr Popovych, kterého máme na hostování z Náchoda. Soupeř byl bojovný, nevzdával se, ale my jsme měli dnes famózního Mašana.

TJ SK Krakovany
SK Krakovany, Luboš Kubíček: Český Brod se nedá srovnat ani s Polepy v loňské sezóně. To je prostě jiný level. Snažili jsme se, navíc nám chyběli tři hráči ze základu. Bohužel... příští týden nás snad čeká srovnatelný soupeř.



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - O. Popovych [-] , M. Mrázek [-] , J. Moško [-] , R. Böhm [-] (57. M. Šmejkal [-] ) , J. Skořepa [-] , T. Mašanský [-] , J. Makovský [-] (57. A. Moravec [-] ) , T. Kulvajt [-] , M. Kozlíček [-] (84. M. Sahula [-] ) , J. Bouma [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - D. Kubánek [-] , A. Vondrák [-] , J. Gerhát [-] , S. Šindelář [-] - J. Malina [-] , P. Kozel [-] , M. Věříš [-] , P. Fejl [-] - J. Pospíšil [-] , T. Sixta [-]

ŽK: 39. J. Moško , 53. O. Popovych - 42. A. Vondrák , 80. J. Špinka .
Hráči zápasu: T. Mašanský - D. Kubánek .
Místo: Český Brod. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavička Pavel - JANIČ Josef (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.