Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí uhájili tři body


Branky


0

Na pažitu v Ratboři se představily Konárovice. Po svižném výkonu v první půli, kdy domácí zatížili konto soupeře třemi góly, přidali čtvrtý hned po přestávce. Hosté stačili již jen korigovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solidní první poločas

Slavoj zahájil aktivně a zatlačil Konárovice do defenzívy. Gólově se prosadil Libor Dvořák - 1:0. Potvrdilo se i fotbalové "nedáš - dostaneš". Jeřábek vychytal soupeře a z brejku rozvlnil síť Lukáš Vohnický - 2:0. Domácí pokračovali v tlaku a do konce poločasu na 3:0 zvyšuje Jan Adámek. Bohužel z jedné nenápadné akce fotbalistů Konárovic trefil přesně horní růžek Jeřábkovy brány Marek Patočka - 3:1.

Druhá polovina nevalné úrovně

Když domácí na počátku druhého poločasu zvýšili opět Janem Adámkem na 4:1, zdálo se, že půjde o koncert. Ale opak byl pravdou. Fotbal umřel. Domácí se přizpůsobili hře hostů a diváci se nudili. A když už se nějaká šance objevila, byla pokažena. Hosté čtvrt hodiny před koncem ještě upravili konečný výsledek na 4:2, když se trefil Matěj Brunclík.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
TJ Slavoj Ratboř, David Semerák: Byl to náš letošní nejhorší výkon. Ano, sice jsme vyhráli a tři ody se cení, ale s hrou hlavně v druhém poločase spokojeni být nemůžeme.




Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Adámek [-] , J. Vančura [-] (46. J. Skopec [-] ) , D. Kemza [-] - V. Švarc [-] , Z. Gembiczki [-] , J. Adámek [-] , L. Dvořák [-] - M. Kopecký [-] , L. Vohnický [-] - P. Dolejš [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - M. Patočka [-] , F. Žídek [-] , P. Jandák [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] , J. Pokorný [-] , P. Stempák [-]

Hráči zápasu: D. Jeřábek .
Místo: Slavoj Ratboř. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - ZADINA Milan (N), KUTIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.