Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník doma uhrál remízu


Branky


18

Ve kole Doubravník doma sehrál zápas proti rezervě Nové Vsi. Pro domácí zápas po hodině hry zkomplikoval Tomáš Beran, protože viděl od rozhodčího červenou kartu. Domácí tak museli hrát v deseti o dobrý výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravník si vytvořil náskok

V prvním poločase se lépe dařilo domácím hráčům. Ale právě domácí hráči byli ti, kdo inkasoval první. Už ve 4. minutě totiž hosté rozehrávali nepřímý kop z velkého vápna a Jaroslav havlík tento kop dokázal přetavit v branku. Domácí ale o chvíli později dokázali vyrovnat. Miroslav Vojta pohotovou střelou k tyči těsně za vápnem dokázal v 11. minutě srovnat stav. Ve 41. minutě Miroslav Vojta opět střílel k pravé tyči a dal tak druhý domácí gól. A protože tento gól byl poslední v tomto poločase, tak si Doubravník přenesl do druhého poločasu stav 2:1 pro domácí.

Vyloučení Berana, srovnání hostů

Ve druhém poločase dokázali vstoupit lépe domácí. Už ve 46. minutě David Juračka střílel k levé tyči a dal tak třetí gól domácích. Hosté na tuto branku domácího mužstva dokázali zareagovat, když domácí propadli v obraně a Jaroslav Havlík v 57. minutě tuto chybu přízemní ranou k levé tyči potrestal. Ta největší rána pro domácí ale přišla v 60. minutě. Tomáš Beran viděl od rozhodčiho 2. žlutou kartu a byl tedy vyloučen. Domácí tak v 10 lidech dohrávali utkání. A Doubravník začal kupit chyby a nepřesnosti v jeich hře. V 70. minutě bylo vyrovnáno. Hosté šli do přečíslení a Jiří Krejčí dával gól do poloprázdné branky. Tento gól byl poslední gól v zápase. Veliká škoda pro Doubravník, že neudržel tento dvoubrankový náskok, na druhou stranu po vyloučení Tomáše Berana můžou být domácí za remízu rádi.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Jakub Lipovský: „ První gól byl z nepřímého kopu z vápna, na 1:1 byla pohotová střela k tyči, 2:1 si nevybavuju, ale myslím si že Miroslav Vojta střílel k tyči. Na 3:1 byla také přízemní rána. Na 3:2 bylo propadnutí obrany a střela k tyči. V 60. minutě byl vyloučen Tomáš Beran, hráli jsme 9+1, poté spousta chyb v rozehrávce. Škoda, že domácí nevyužili dvougólového vedení, ale zaslouží si uznání, protože dokázali ubránit alespoň remízu."




Sestavy


FK Doubravník
J. Lipovský [-] - R. Šibor [-] , J. Vojta [-] , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , V. Čepička [-] (41. D. Juračka [-] ) , M. Švadlenka [-] (41. O. Gibfried [-] ) , K. Vojta [-] , O. Müller [-] , J. Slámečka [-] (80. T. Csizmár [-] ) , T. Beran [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - T. Nečas [-] , V. Novotný [-] , J. Máček [-] (86. A. Mrázek [-] ) , V. Kužel [-] , J. Havlík [-] , F. Chalupa [-] (75. S. Kubík [-] ) , P. Bureš [-] , J. Krejčí [-] , V. Zahradník [-] , P. Dobiáš [-]

ŽK: 33. T. Beran , 67. O. Müller - 31. J. Máček . ČK: 60. T. Beran .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - SKRYJA Stanislav, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Doubravník na jaře posílil a určitě dá o sobě ještě vědět, ale Nová Ves i tak dle mého názoru „vyloupí“
fotbalové hřiště v tomto městysu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza