V. Zeman 70.
1:2
(0:1)
13. A. Pešek (p.)
54. P. Gaszczyk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:15

17.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o čelo tabulky ČFL A


Branky


70. V. Zeman - 13. A. Pešek (p.) , 54. P. Gaszczyk
11

V zápasu 17. kola na sebe narazily týmy z horních příček tabulky. Domácí Bohemians na svém hřišti přivítali rezervu plzeňské Viktorie. Jelikož ani jeden z celků nebyl nijak výrazně posílen o hráče z ligových trávníků, očekával se vyrovnaný souboj, který neměl předem určeného favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se týmy prezentovaly kombinační a aktivní hrou. Již ve 13. minutě přišla první zajímavější akce a znamenala i úvodní branku utkání. Po střele Pavla Haška zahrál jeden z domácích hráčů ve vápně rukou a byl nařízený pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil Adam Pešek. Penaltu s přehledem proměnil a nedal brankáři Koubovi nejmenší šanci.

 

 V dalším průběhu poločasu byl k vidění stejný obrázek hry jako před první brankou. Domácí častěji drželi míč na svých kopačkách a posílali zajímavé centry před branku Plzně. Plzeňská defenzíva, i s přispěním brankáře Zadražila, ovšem všechny nebezpečné náznaky šancí uhasila. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1.

 

Do druhého dějství vstoupili lépe hráči Bohemians, jenž se hnali za vyrovnávací brankou. Byli to však opět hráči Viktorie, kteří vstřelili druhý rychlý gól po změně stran. V 54. minutě, po pěkné kombinační akci, vsítil branku hostující útočník Pavel Gaszczyk. Ten si na penaltě našel krásnou přihrávku od Šimona Planety a prostřelil Koubu.

 

Klokani na tento gól zareagovali v 70. minutě snad ještě krásnější brankou. Za vápnem se do míče opřel kapitán Vladimír Zeman. Výstavní trefou do pravé šibenice nedal Zadražilovi sebemenší šanci k zákroku a dal tak zelenobílým naději.

 

Vyrovnání stavu měl v 86. minutě na hlavě Ondřej Damašek, jenž však pouze rozezvučel tyč Zadražilovy brány. Žádný závěrečný tlak domácích nepřišel a hosté si tak na západ Čech odvážejí všechny tři body. Minimálně do neděle tak zůstanou v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


Bohemians Praha 1905 B
Dalibor Slezák - Trenér: Vyrovnaný zápas rozhodl náš nedůraz ve středu hřiště. Tam jsme prohrávali většinu osobních soubojů a nemohli tak rozvíjet naše útoky. Na šance to bylo vyrovnané utkání a myslím, že zápas rozhodla penalta za ruku. Dále mě mrzí zranění útočníka Marhoula. Po jeho nuceném odchodu jsme ztratili agresivitu a pracovitost na útočné polovině.

FC Viktoria Plzeň B
Adam Čihák (kapitán FC Viktoria Plzeň B): Do zápasu jsme vstoupili s jistou taktikou, jenž nám vycházela. Samozřejmě byly pasáže utkání, kdy nás Bohemka zatlačila, ale jinak jsme se prezentovali akčním stylem, z kterého pramenil i první gól z penalty. Po druhé brance jsme se uklidnili. Bohužel jsme po naší chybě nabídli Bohemce šanci na snížení a tím si závěr zápasu docela ztížili. Nicméně si myslím, že jsme zaslouženě zvítězili.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - L. Marhoul [-] (35. J. Müller [-] ) , S. Wexler [-] (67. P. Stupka [-] ) , D. Bartek [-] , O. Damašek [-] , J. Koutský [-] , F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , F. Mareš [-] (67. D. Nekvasil [-] ) , V. Panc [-] (82. D. Farkaš [-] ) , M. Kadlec [-]

FC Viktoria Plzeň B
A. Zadražil [-] - Š. Planeta [-] (80. P. Pejša [-] ) , P. Hašek [-] (80. T. Vach [-] ) , P. Gaszczyk [-] , A. Pešek [-] , M. Krůta [-] , O. Deml [-] (92. D. Šustr [-] ) , O. Oravec [-] , A. Čihák [-] , D. Fišer [-] , P. Vacek [-]

ŽK: 13. M. Kadlec - 90. P. Pejša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - MELICHAR Vít, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Šplíchal

Expert: Jiří Miker
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Bohemka na domácím hřišti vyhraje a potvrdí první místo v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích