1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

20.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňská rezerva natáhla jarní neporazitelnost na pět zápasů, výhru jí v samém závěru vystřelil exvltavínský Pejša!


Branky


13

Souboj dvou vyrovnaných celků nabídlo sobotní utkaní, mezi domácím Vltavínem a rezervou plzeňské Viktorie. Hosté do prahy přijeli s jasným cílem prodloužit jejich jarní sérii neporazitelnosti, ale v cestě měli tvrdý oříšek, jelikož Vltavín je na svém hřišti opravdu silným soupeřem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel domácím skvěle. Už ve druhé minutě unikal sám na brankáře Zadražila, domácí útočník Maione, jenž byl ale ve vápně faulován hostujícím Dominikem Fišerem, který vyhrál cenu pro nejlepšího hráče za uplynulé kolo. Následoval pokutový kop, jehož zahrávání se ujal sám faulovaný Maione. Míč dokázal poslat na druhou stranu než skákal brankář Zadražil, ale k jeho smůle pouze rozezvučel horní tyč a neposlal tak svůj tým do vedení.

 

Od tohoto momentu, diváci na stadionu sledovali vyrovnané utkání, ke kterému by se hodilo přirovnání „každý chvilku tahá pilku“. Ani jeden z celků nebyl výrazně lepším týmem a jelikož v prvním poločase už branka nepadla, odcházelo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

Branky začaly padat až po změně stran. Z druhého dějství uběhlo devět minut a poprvé v zápase se radovali hosté z Plzně. Do jednobrankového vedení se dostali zásluhou Adama Staubera, pro kterého to byl první gól v seniorském fotbale. Brance předcházela rychlá kombinace na levé straně a následovala zpětná přihrávka právě na Staubera. Ten měl čas na to si míč ještě zpracovat a druhým dotykem jej poslal za Podzimkova záda.

 

Domácí nesložili zbraně a hnali se za vyrovnáním. Toho se dočkali v 75. minutě. Autorem branky se stal Daniel Jaroš, jenž si našel centr od jednoho ze svých spoluhráčů a hlavičkou překonal bezmocného Zadražila.

 

Už se zdálo, že zápas kráčí k remízovému výsledku, proti byl ale plzeňský Petr Pejša. Ten přišel na hřiště v 79. minutě a pouhých šest minut mu stačilo na vstřelení gólu. Branku se mu podařilo vsítit poté, co si pohrál s domácí obranou a následně propálil brankáře Podzimka. Místo klasické oslavy, ale pouze došel k rohovému praporku, bez výraznějších emocí. Tímto gestem vzdal respekt svému bývalému klubu, jelikož zde dlouhá léta působil a odtud odešel právě do Plzně.

 

Plzeňské béčko tedy dokázalo i znovu zvítězit a nadále si drží svou jarní neporazitelnost.

 



Sestavy


FK Loko Vltavín
F. Ulrich [-] - C. Maione [-] , T. Kuchař [-] , D. Jaroš [-] (82. D. Klimenda [-] ) , D. Podzimek [-] , M. Vacek [-] (56. L. Trávníček [-] ) , A. Kokeš [-] (70. A. Banishevski [-] ) , O. Sprinz [-] , J. Jelínek [-] , D. Matějka [-] , A. Kovernikov [-]

FC Viktoria Plzeň B
A. Zadražil [-] - J. Paluska [-] , A. Štauber [-] (79. P. Pejša [-] ) , P. Vacek [-] , D. Fišer [-] , P. Gaszczyk [-] , Š. Planeta [-] (75. P. Falout [-] ) , M. Krůta [-] , A. Pešek [-] , O. Deml [-] , O. Oravec [-]

ŽK: 16. D. Matějka , 41. A. Kovernikov - 2. D. Fišer .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Ježek Václav - VOJTĚCH Lukáš, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Šplíchal

Expert: Jan Malecha
Tip experta: výhra hostů

Plzeň zatím na jaře neprohrála. Vltavín je sice na svém hřišti obrovsky silný, ale myslím, že v tomto duelu padne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích