0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj v horní polovině tabulky skončil bez branek


Branky


14

Zatímco podzimní setkání těchto dvou týmů skončil 4:2 pro Plzeň, tak to jarní bylo o dost gólově chudší i navzdory tomu, že je hostouňská obrana sedmá nejhorší a plzeňský útok naopak druhý nejlepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná první půle

Od úvodních minut si Plzeň nechávala míč spíše pro sebe a domácí hráče k němu moc nepouštěla. "Viktorka" při jednom z útoků ztratila míč a rychlík Zdeněk Hucek mohl poslat svým únikem domácí do první velké šance, ale jeho centr pohotově ohlavičkoval jeden z hostujících hráčů. V 19. minutě vyslal na bránu střílený centr Ondřej Oravec, ale tento pokus skončil těsně nad. Zápas by nám klidně mohl nabídnout více, ale slibné akce často končili nepřesností ve finální přihrávce. Ve 44. minutě přišla první pořádná gólová příležitost domácích, ale s centr nedokázal hlavou Štěpán Krunert usměrnit mezi tři tyče.

Divoký úvod skóre nezměnil

Oba týmy se do druhé půle pustily, jako by slyšely v kabině o poločase to stejné. Útoky domácích střídaly útoky hostů, ale zase s hromadou nepřesností. V 62. minutě si našel míč z rohového kopu adresáta v pokutovém území, kterým byl plzeňský Jan Paluska. Domácímu Sokolu se podařilo dostat ke konci před vápno soupeře, ale střelou tyhle akce nekončily. Závěr zápasu byl ještě nastavený 2 minutami, ale ke změně skóre stejně nedošlo. Hostující Plzni se sice podařilo soupeře ve druhé půlce zatlačit, ale Hostouň si s tlakem poradila. Dělba bodů je naprosto na místě.



Sestavy


Sokol Hostouň
V. Pančev [-] - Z. Hucek [-] , F. Novák [-] (82. D. Novák [-] ) , D. Šmerda [-] (57. J. Miker [-] ) , D. Štětka [-] , A. Vlasák [-] (71. O. Fotr [-] ) , J. Januška [-] (82. . Pavi [-] ) , T. Matějíček [-] , K. Charvát [-] , Š. Krunert [-] , A. Zahranychnyy [-]

FC Viktoria Plzeň B
M. Tvrdoň [-] - J. Paluska [-] (90. P. Hašek [-] ) , A. Čihák [-] , A. Štauber [-] (77. P. Vacek [-] ) , D. Fišer [-] , O. Oravec [-] , P. Gaszczyk [-] , M. Krůta [-] , A. Pešek [-] , O. Deml [-] , T. Pospíšil [-] (69. P. Pejša [-] )

ŽK: 61. Z. Hucek , 63. J. Januška .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KOLÁTOR Petr, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů