4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov na úvod sezony přehrál Vlachovo Březí


Branky


43. J. Varyš , 68. R. Tomek , 74. J. Varyš , 81. J. Varyš - 70. A. Novotný
23

Bavorov prožil po minulé záchranářské sezoně léto plné návratu. V čele s Jiřím Fundou pomýšlí Bavorov na mnohem lepší rok a první duel s Vlachovem Březím měl ukázat, co od sezony čekat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny

Od prvních chvil měl Bavorov nad Březím herní převahu a mačkal svého soupeře na jeho vlastní obranné části hřiště. Hosté ale v obraně dokázali, i s trochou štěstí, všechny útoky domácích odrazit a když obrana nestačila, tak se do hry vložil brankář Kouba. Po mnoha standardních situací a nebezpečných brejků se domácí dočkali branky až těsně před poločasem. Ve 43. minutě zapomněla hostující obrana na Romana Oláha, který od půlky hřiště postupoval po lajně až vápnu a svým centrem do šestnáctky našel Jakuba Varyše, který už zamířil přesně do sítě a Bavorov vedl. Hosté ale mohli ještě do poločasu vyrovnat, díky výbornému napadání Hubáčka, který obral o míč posledního obránce a místo střely vybídl ke skórování Lukeše, který ale poloprázdnou branku přestřelil. Možná za to mohl i ten fakt, že si Lukeš myslel, že hru Hubáčka posoudí rozhodčí jako nedovolenou, ale tak se nestalo.

Hattrick Varyše

Druhý poločas pokračoval ve stejném herním scénáři, ale na branky už fanoušci dlouho čekat nemuseli. V 68. minutě zahráli domácí nakrátko rohový kop a následně si Rostislav Tomek připravil v lepší pozici vůči brance střeleckou příležitost. Tomek propálil vše, co mu stálo v cestě a mířil přesně do vzdálenější šibenice. Dvoubrankové vedení ale trvalo pouhé dvě minuty, když po vlastní standardní situaci a centru Laudy propadl míč až na Adama Novotného a navrátilec do Vlachova Březí svojí střelou snížil na 1-2. Bohužel pro Březí ale přišla 74. minuty a další rohový kop. Ten po nedomluvě dvou hostujících hráčů skončil přímo na hlavě Varyše a domácí opět vedli o dvě branky. Posila z nedalekých Netolic navíc v 81. minutě dokonala hattrick a stanovila tak konečné skóre utkání na 4-1 pro Bavorov, který tak slaví první vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
FB Sokol Bavorov: První mistrovský zápas v nové sezóně Bavorov vyhrál 4-1. Od začátku utkání diktoval tempo a byla otázka času, než vstřelí první gól.

FC Vlachovo Březí
FB FCVB: Áčko narazilo v sobotu v Bavorově na těžkého soupeře, který od prvních minut prokazoval svojí kvalitu a měl ze zápasu mnohem víc.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - O. Eisenhammer [-] , R. Tomek [-] , M. Polanský [-] (73. V. Kucul [-] ) , R. Oláh [-] (66. D. Calta [-] ) , D. Šuba [-] , V. Funda [-] (77. P. Štěch [-] ) , R. Funda [-] , J. Funda [-] , D. Folta [-] (82. B. Slavík [-] ) , J. Varyš [-]

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - V. Plachta [-] (54. L. Martínek [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Kukla [-] (66. R. Lauda [-] ) , F. Daniel [-] (63. F. Beránek [-] ) , M. Novotný [-] , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] , J. Lukeš [-] , A. Novotný [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 45. D. Folta , 52. R. Oláh - 47. V. Plachta , 49. J. Lukeš , 72. L. Martínek , 85. R. Kalčík .
Hráči zápasu: J. Varyš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠVARC Alois - VOKÁČ Václav, KULÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Chvosta
Tip experta: remíza

Tady vidím remízu. Bavorov hodně posílil a bude chtít určitě vyhrát. Březí ale vyválčí bod. 2-2

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Nová "posila" Varyš to dvákrát urve a domací v pohodlí zvítězí 2:0

Tip: výhra hostů

Hosté budou usilovat o první pětici a Bavorským body odvezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích