1:5
(1:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov opět slaví! O výhře v Bělčicích rozhodl první poločas


Branky


4. O. Páca - 13. J. Varyš , 17. J. Varyš , 31. J. Varyš , 35. D. Folta , 46. D. Folta
27

V odlišných náladách se nacházely týmy Bavorova a Bělčic. Zatímco svěřenci Luboše Krameše obdrželi v prvním kolem výsledek 0-4 ve Volyni, tak Bavorov si doma v poklidu poradil s Vlachovo Březím. Úkol pro vzájemný zápas ale měly obě mužstva stejný a to bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bůra za poločas

Zápas začal ale úplně obráceně, než všechny predikce. Houda ve čtvrté minutě našel Ondřeje Pácu, který poslal domácí Bělčice do vedení. Hosté se ale rychle oklepali a ve 13. minutě už dokázal vyrovnávat Varyš. Exnetolický snajpr byl při chuti a za další čtyři minuty otočil stav utkání ve svůj prospěch. Bělčice se sice snažily vyrovnat, ale po půl hodině hry to už bylo o dvě branky, když právě Varyš dokonal hattrick. Jednoho střelce následně vystřídal druhý špílmachr Dominik Folta, který dokázal ještě vstřelit další dvě branky a za poločas se zdálo být hotovo. Bavorov sice obdržel jako první, ale následně sám svých pět přidal.

Neproměněná penalta a tyč

Do druhé půle odělali domácí několik změn, včetně vystřídání zraněného brankáře Dražana. Omlazená sestava bojovala, a i přes jasně nepříznivý výsledek dokázala ohrozit hostující Bavorov dvěma velkými šancemi. Nejprve sudí Hájek nařídil pokutový kop, který ale Zeman ke smůle domácích neproměnil a následně Houda nastřelil brankovou konstrukci Koutského. Bavorov tak, i s dávkou štěstí, nemusel řešit možnost kontaktní branky domácích a dokráčel k vítězství 5-1 v Bělčicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Dali jsme první branku, ale to bylo v první půli všechno. Hosté ukázali kvalitu, vyrovnali a za první půli nám nasázeli pět branek. Druhý poločas ale chci kluky pochválit, že to nevzdali a bojovali dál. Mohli jsme možná i zdramatizovat zápas, ale když Zeman nedal penaltu a Houda trefil tyč, tak to bohužel už jinak nešlo. Na závěr bych popřál všem našim hráčům, co se dneska zranili, brzké uzdravení a rychlý návrat na fotbalový trávník.

TJ Sokol Bavorov
Jiří Funda - trenér: Věděli jsme, že nás čeká jeden z nejtěžších zápasů venku. Hned ve 3 minutě jsme inkasovali po chybě, kdy nám dal soupeř gól z brejku. My jsme si ze vstřelené branky nic nedělali a spíš nás to namotivovalo více běhat a bojovat jeden za druhého. Hned ve 13.minutě Matěj Polanský naservíroval Kubovi Varyšovi balon proti noze a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Po té jsme se nechali trošku zatlačit a ze 2 standardních situací jsme přežili dva závary a od té doby bylo na hřišti jedno mužstvo. Jakub Varyš hned po 5 minutách vstřelil svůj druhý gól a v 31. minutě krásně posunul Rosťa Tomek balon mezi obránci na Jakuba Varyše a ten potvrdil roli zabijáka, když krásně přehodil gólmana. O 4 minuty později se uvolnil na levé straně Rosťa Tomek, zvedl hlavu a naservíroval balon jednomu z motorů našeho týmu, Dominiku Foltovi, který se nemýlil. 5. gól jsme přidali ze standardní situace, Dominik Folta se zjevil na zadní tyči, zavřel oči a ze všech sil vystřelil krásně na zadní tyč. Do druhé půle jsme nastupovali za stavu 5:1, musím pochválit hráče z Bělčic, že nic nevzdali a snažili se s výsledkem něco udělat. Měli příležitost z penalty, ale výborný malý velký muž Josef Koutský penaltu krásně vychytal. Poté měl šance Bavorov i Bělčice, ale branka už nepadla. Sem rád, že se zápas dohrál v poklidu a nikomu se nic nestalo. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za předvedou hru v první půli a k přístupu, který byl po celý zapas pozitivní. Ještě bych moc chtěl poděkovat fanouškům, kteří nás do Bělčic přijeli podpořit. Už se těšíme na další podporu v dalším zápase s Netolicemi.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] (46. J. Švejda [-] ) - J. Cibulka [-] , J. Houda [-] , M. Ráž [-] , O. Páca [-] (57. L. Mála [-] ) , L. Krameš [-] , A. Ježek [-] , M. Vrbský [-] , L. Mach [-] (28. T. Ježek [-] ) , K. Zeman [-] , V. Mach [-] (46. M. Fiala [-] )

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - J. Varyš [-] , R. Tomek [-] , M. Polanský [-] (65. D. Řezáč [-] ) , R. Oláh [-] , D. Šuba [-] , V. Funda [-] , R. Funda [-] , J. Funda [-] , D. Folta [-] (68. B. Slavík [-] ) , O. Eisenhammer [-]

ŽK: 45. J. Cibulka , 53. L. Krameš , 75. J. Houda - 30. D. Folta .
Hráči zápasu: J. Varyš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÁJEK Vladislav - MRÁZ Marek, SEJKORA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: František Traxler
Tip experta: remíza

Bavorov hodně posílil, ale v Bělčicích to nebude mít jednoduché. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bělčice b udou doma tradičně silní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích