2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jízda Bavorova pokračuje dál!


Branky


52. D. Vítovec , 64. J. Mrázek - 20. D. Folta , 37. D. Folta , 46. J. Varyš , 59. R. Tomek , 92. R. Oláh
28

Vacov na Bavorov v posledních letech umí, ale tým vedený kapitánem Jiří Fundou vede s přehledem 1.B třídu a chtěl ukázat, že i na neoblíbeného soupeře se dokáže perfektně připravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Folta za dva

Domácí sice byli v prvním poločase lepší, než jejich soupeř z Bavorova, ale Vacovu se nedařila koncovka akcí a nadějně příležitosti končili už i na obraně hostů. To naopak Bavorov byl produktivnější a z první větší šance dokázal brankáře Forejtara překonat po dvaceti minutách hry Dominik Folta. Třicetiletý záložník hostů byl při chuti a do poločasu zvládl vstřelil ještě jednu branku, která ve 37. minutě stanovila poločasové skóre utkání.

Pátá!

Druhý poločas přinesl brankovou smršť a už po minutě na hřišti přidal třetí branku Bavorova Jakub Varyš. Tříbrankový náskok ale dokázal v 82. minutě stáhnout první brankou domácích Dominik Vítovec, který překonal brankáře Koutského. Jenže přestřelka pokračovala dál, když se nejprve prosadil v 59. minutě za hosty Rostislav Tomek a v 64. minutě opět snížil za domácí obránce Jan Mrázek. Zápas byl otevřený na obě strany a oba týmy předváděly parádní fotbal. Domácí Vacov se ale nakonec vyrovnání nedočkal a v 92. minutě stanovil konečný výsledek zápasu Roman Oláh. Vítězství 5-2 tak Bavorov udrželo bezchybným a nadále tak Sokol vede 1.B třídu před dotírajícími Hošticemi.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Jan Kopáčik - trenér: Dnes se hrál velice nadprůměrný zápas, Bavorov ukázal, že právem vede tabulku. Myslím, že jsme si nezasloužil prohrát takovým rozdílem. Bavorov nám uštědřil lekci z produktivity. Máme velký problém v zakončení, to co nám loni padalo do branky, tak teď prostě nedáme nic. Máme teď trochu deku, ale věřím že se to brzo otočí a budeme se pohybovat v horní polovině tabulky. Teď jedeme do Březí a tam nás nečeká nic lehkého.

TJ Sokol Bavorov
Jiří Funda - trenér: Zápas ve Vacově byl pro nás možná trošku osobní. Poslední tři roky jsme od Vacova zažívali možná i trošku ,,šikanu”, protože nás přehrávala úplně ve všem. Ukázalo se ale naše bavorovské srdíčko, soustředili jsme se v tomto zápase spíše na osobní souboje a agresivitu, naopak Vacov ukázal v utkání, že je zkušený a jejich hra má hlavu i patu. Domácí nedokázali proměnit své šance, my naopak z první šance branku vstřelili, tak musím s respektem uznat, že Vacov byl v první půli lepší, nám se ovšem podařilo vstřelit po krásné akci na 2:0 a díky tomu jsme do kabin šli v pohodě. Ve druhé půli se opticky fotbal vyrovnal, ale myslím si ,že jsme to byli my, kdo měl víc fotbalových a gólových situací a tomu taky odpovídalo skóre. Podařilo porazit jednoho z nejlepších soupeřů soutěže.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - J. Mrázek [-] , K. Procházka [-] , M. Moutelík [-] (57. T. Sova [-] ) - Š. Kryštof [-] , D. Vítovec [-] (85. F. Kuneš [-] ) , A. Jírovec [-] (70. T. Hozman [-] ) , F. Roučka [-] , J. Bubík [-] - A. Bujok [-] , F. Zitta [-] (60. J. Ketzer [-] )

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - D. Folta [-] (62. R. Oláh [-] ) , M. Polanský [-] , J. Varyš [-] , R. Tomek [-] , J. Funda [-] , D. Šuba [-] , D. Řezáč [-] , R. Funda [-] , V. Funda [-] (46. M. Färber [-] ) , B. Slavík [-] (66. Z. Líkař [-] )

ŽK: 54. F. Roučka - 37. D. Folta , 43. J. Varyš , 69. Z. Líkař , 87. R. Tomek .
Hráči zápasu: D. Folta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Marek Vladimír - PÁNEK Milan, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí sice nejsou tím celkem minulých ročníků, ale v tomto zápase, kde půjde o hodně vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Bavorov si připíše další body na vacovské půdě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích