5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov roznesl Netolice pěti góly


Branky


29. D. Folta , 32. J. Funda , 47. R. Funda , 78. J. Funda , 83. J. Varyš - 45. J. Skála
23

Souboj Bavorova proti Netolicím přinesl souboj dvou rozdílných nálad. Zatímco Bavorov po posílení zatím neprohrál v novém ročníku, tak Netolice prohrály oba své zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Domácí od prvních minut měli více míč na svých kopačkách a zaměstnávali tak obranu Netolic hlavně nebezpečnými centry. Úvodní tlak ale branku nepřinesl, a tak si fanoušci museli počkat na půl hodinu hry, kdy se po rohovém kopu prosadil Folta. Vstřelená branka Bavorov nakopla a za další tři minuty to bylo už o dvě branky, když nabídku Oláha na samostatný únik využil Jiří Funda. Hosté ale dokázali zápas zdramatizovat ještě do konce poločasu, když se nádhernou ranou z pětadvaceti metrů o tyč trefil Skála a po přestávce tak bylo stále o co hrát.

Kat po přestávce

Netolice ale dostaly tu nejtvrdší ránu, co dostat mohly. Jakákoliv naděje na bodový zisk zašlapal dvě minuty po začátku druhého dějství svojí krásnou ranou Radim Funda a domácí utekli opět na rozdíl dvou branek. Zmar hostí navíc doložil Pivoňka, který v 56. minutě uviděl druhou žlutou kartu a zamířil tak předčasně do sprch. Domácí poté kontrolovali zápas a dokázali přidat ještě dvě branky. Nejprve se v 78. minutě podruhé trefil Jiří Funda a následně v 83. využil zaváhání netolické obrany Varyš, který svojí umístěnou střelou k tyči stanovil konečné skóre utkání. Bavorov tak zvítězil 5-1 nad Netolicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
Jiří Kulík - trenér: První poločas se odehrával tak, že jsme měli více balon na svých kopačkách a snažili jsme se dostat do obrany Netolic. Soupeř ale pozorně bránil a tak se hrálo bez nějakých větších šancí. První šanci měl Jakub Varyš, když se po nahrávce Matěje Polanského ocitl sám na penaltě, ale gólman jeho pokus vyrazil na roh. Prví gól se nám podařil dát z rohového kopu, kdy si na balon naskočil Dominik Folta. Poté nás Netolice zatlačily, hlavně díky standardkám. Ve 32. minutě se nám však podařilo navýšit skóre z rychlého brejku, kdy Radim Funda vyvezl balon, posunul ho na Romana Olaha a ten krásně našel uličkou Jiřího Fundu, jenž udělal kličku gólmanovi a zvýšil vedení na 2:0. Ve 45. minutě se uvolnil Skála a nádhernou střelou na zadní tyč nedal našemu brankáři žádnou šanci. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:1 pro nás. Druhá půle pro nás začala výborně, když se hned po třech minutách trefil krásně Radim Funda. Měli jsme zbytek zápasu více balon, dobře jsme kombinovali a nepouštěli jsme Netolice do žádných větších šancí. Netolice sice stále hrozily ze standardních situací, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. V 78. minutě dal svůj druhý gól, tentokráte z rohu i za přispění teče netolického hráče, Jiří Funda. O pět minut později vybojoval Líkař balon, předložil ho Varyšovi a ten uzavřel skóre na 5:1

1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: Těžko se utkání hodnotí. Bavorov předvedl svojí kvalitu a hlavně v první půli hrozil díky standardním situacím. My ale dokázali vstřelit ukázkového šaťňáka a bylo to jen p jednu branku. Místo nějakých plánů na body ale hned na začátku druhé půle inkasujeme a bylo hotovo. Bohužel pro nás tak přišla třetí porážka.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - D. Řezáč [-] , J. Varyš [-] , R. Tomek [-] , M. Polanský [-] (76. P. Štěch [-] ) , R. Oláh [-] (60. M. Färber [-] ) , D. Šuba [-] , V. Funda [-] (54. Z. Líkař [-] ) , R. Funda [-] , J. Funda [-] , D. Folta [-] (78. B. Slavík [-] )

1. FC Netolice
M. Mádl [-] - M. Baloušek [-] (76. I. Cibuzar [-] ) , M. Dvořák [-] (63. D. Jíra [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (60. D. Ryneš [-] ) , P. Fux [-] , R. Hudec [-] (67. V. Jelínek [-] ) , V. Fišer [-] (87. . Stuchlík [-] ) , J. Pivoňka [-] , M. Dzhuravets [-] , F. Rokůsek [-]

ŽK: 13. D. Folta , 26. J. Varyš , 39. D. Šuba , 76. Z. Líkař - 42. J. Pivoňka , 43. F. Rokůsek . ČK: 56. J. Pivoňka .
Hráči zápasu: J. Funda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HÁJEK Vladislav - MRÁZ Marek, SMÉKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sousedské strakonicko - prachatické derby zvládnou lépe domácí a dlouhodobě se trápící hosty z Netolic porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Netolice se po sestupu z 1.A hodně trápí a nově složené mužstvo nebude mít na to posílené domácí nárok. Netolice fotbalově popraví jejich bývalý hráč Varyš - 4:0 (Varyš třetí hattrick v sezóně)

Tip: výhra domácích