2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí fotbalisté potřebují body jako sůl. A taky jim to vyšlo


Branky


76. L. Mach , 93. P. Klajn - 24. M. Pavlis
7

Nezdenice nedokázaly urvat body proti domácím fotbalistům a odjíždí z Jalubí s prázdnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přitom první poločas byl v režii hostů

První branky se hostující fotbalisté dočkali ve 24. minutě zásluhou Pavlise. Ten si navedl míč na střed a krásnou střelou nedal brankáři Jalubí šanci. Domácí Jalubí zahrozilo nebezpečnou střelou, kterou brankář Vaculín vytáhl mimo branku. Do poločasové přestávky tak šly štastnější Nezdenice, ktré první dějiství vyhrály v poměru 0:1.

Jalubí otočilo vývoj zápasu

Domácím se podařilo zápas vyrovnat v 76. minutě. To se za Jalubí trefil Mach po rohovém kopu, když střelou zpoza vápna propálil dobře chytajícího Vaculína. Definitivní obrat domácího týmu přišel v 93. minutě, když se po standartní situaci míč z odrazu dostal až ke Klajnovi a ten rozhodl, že tři body tentokrát zůstanou doma. Jalubí tak navázalo na předchozí dohrávku a vyhrálo druhý zápas po sobě proti těžkému soupeři. 



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
Filip Grebeníček - trenér: Do zápasu jsme šli celkem dobře naladění díky čtvrteční dohrávce, kterou jsme zvládli. Od první minuty jsme byli aktivnější a ti co by měli tvořit hru, protože Nezdenice byly stažené v bloku a nijak nás nenapadaly. Do druhého poločasu se nám podařilo navázat na to dobré z prvního a čím dál víc jsme získávali hřiště pro sebe. Hosté neustále zdržovali hru opakovaným střídáním, kdy snad každých 5 minut šel na hřiště jiný hráč a tak to pokračovalo až do závěrečného hvizdu. Vyrovnání nám vlilo krev do žil a hnali jsme se za vítězstvím. To nakonec přišlo po rozhodující brance v 93. minutě Klajnem. Zápasu by asi slušela více remíza, ale na nás byla vidět větší chuť získat výhru pro sebe. Hosté druhý poločas neměli žádnou vyloženou šanci a možná snad ani střelu na branku.

TJ Sokol Nezdenice
Michal Vaculín: Šli jsme do vedení po krásné střele Pavlise. Domácí byli o cosi málo lepší, ale gól v prvním poločase dát nedokázali. Pro nás přišla dramatická situace v 60. minutě, kdy se náš stoper srazil s levým bekem hlavami. Po našeho stopera dokonce přijela sanitka a my jsme hráli bez stabilní obrany. No a pak to vše začalo. Dostali jsme pro domácí šťastný gól a pak už bylo vše v režii rozhodčího, který dotlačil domácí do vedení, když pískl nesmyslnou standartku, ze které domácí dali ze dvou metrového ofsajdu v 93. minutě na 2:1. Nedokážu pochopit, jak na tento zápas může být nasazen domácí rozhodčí. Je to celkem hnus, ale to se nedá nic dělat. Ještě mi přišlo divné, že už v pondělí na začátku týdne byli u všech zápasů napsaní rozhodčí, jen u našeho se rozhodlo až ve středu. Je to opravdu divné.



Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - M. Kolář [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-] , A. Čagánek [-] , T. Gajdorus [-] , P. Dobiáš [-] , D. Dobiáš [-] , L. Mach [-] , D. Blaha [-] , Z. Trefilík [-]

TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , Š. Bartoš [-] , P. Jančář [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 22. O. Šašinka , 62. P. Jančář , 93. M. Kolínek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: BRHEL Michal - BOTEK Jan (N), RAPANT Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Michal Lukůvka
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí po boji 2:1.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů