A. Leibl 54.
1:1
(0:1)
16. S. Šeba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

26.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hra na břevno a dělení bodů


Branky


54. A. Leibl - 16. S. Šeba
8

Ve 26. Kolo přivítala Polanka nad Odrou na domácí půdě FC Vratimov. Vratimov se může v posledních kolech výrazně spolehnout na svého ostrostřelce Marka Šindlera, dalo se počítat, že i v tomto utkání bude Marek výraznou postavou. Vstup vyšel do první půle lépe vratimovským, do druhé půle to vypadalo jako též skvělý vstup, ale nakonec se vratimovští museli spokojit pouze s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastná teč

Vstup do první půle vyšel lépe vratimovským, přestože první šance patřila domácím. Centr Rončky z levé strany zakončoval z první Tížek, ale trefil pravou tyč. Hosté poprvé zahrozili ve 13. minutě, střela Trmala zpoza šestnáctky skončila těsně vedle brány. V 16. minutě už se mohli hráči Vratimovu radovat, když otevřeli skóre utkání. Po kontaktu s jedním z hostujících hráčů upadl domácí Paprskář, čehož využili hosté. Jeden z hráčů založil rychlý brejk, poslal míč na Šebu na levou stranu, ten jej zatáhl po levé straně, a přihrál před domácí branku, kde Rončka nešťastně míč tečoval k dobíhajícímu Šebovi od něj se míč dostal do branky – 0:1. Domácí zahrozili ke konci poločasu, kdy Ciku vybídnul Musilu, ten nacentroval z pravé strany před branku. Míč se odrazil k Rončkovi, a ten z první těsně minul pravou tyč. Do šaten s jednobrankovým vedením odcházeli hosté spokojenější.

 

 

 

 

 

Lob a nastřelené břevno

Vstup do druhé půle mohl být pro vratimovské skvělý, když v 51. minutě mohli hosté zvýšil na 0:2, Šindler ale v dobré pozici nevyzrál na brankáře Fabisze. Tento moment možná nakopl domácí a v 54. minutě Ciku zahrával roh z levé strany a na přední tyči Leibl dokázal hlavou překonat brankáře Müllera, takže srovnal stav utkání – 1:1. O tři minuty později po dalším přímém kopu a odraženém míči zkoušel Tížek přelobovat Müllera, který lehce vyběhl a pro Tížka se tedy tato šance přímo nabízela, jenže jeho pokus nebyl natolik kvalitní, jakoby si sám domácí hráč představoval a lob skončil nad bránou. V 65. minutě hosté po rohu trefili břevno a míč do bezpečí pak odpálil přes nohu Rončka. O minutu později si navedl míč na střed šestnáctky Tížek, trefil ale střed branky a pro Müllera nebyla jeho střela moc nebezpečná, aby si míč nemohl stáhnout do rukou. Další šance měli spíše hosté, ale ke změně skóre už nedošlo a tak si oba týmy body rozdělily.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
A. Fabisz [-] - P. Vachník [-] , A. Podešva [-] , D. Badošek [-] , L. Tížek [-] (90. D. Berek [-] ) , J. Paprskář [-] (80. T. Kirschner [-] ) , M. Musila [-] (74. E. Hon [-] ) , A. Rončka [-] , E. Ciku [-] (90. A. Kisza [-] ) , A. Leibl [-] , P. Hluchý [-]

FC Vratimov
D. Müller [-] - V. Trmal [-] (92. D. Máša [-] ) , J. Klejnot [-] , Z. Novotný [-] , V. Wojatschke [-] , T. Bajzath [-] (62. J. Schmutz [-] ) , S. Šeba [-] , P. Chlopek [-] (80. O. Roháček [-] ) , L. Duda [-] , A. Kavan [-] , M. Šindler [-] (80. O. Maršál [-] )

ŽK: 75. P. Vachník , 77. J. Paprskář , 85. A. Leibl , 92. A. Kisza - 58. P. Chlopek , 66. J. Schmutz .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: MALÝ Tomáš - MANKOVECKÝ Tomáš, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Matyáš Blahuta
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích