Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice přehrály Nové Město


Branky


18

Rapotice napravily selhání ze Žďáru a rezervu Nového Města nakonec těsně porazily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od úvodu utkání bylo jasné, že domácí hráči chtějí odčinit blamáž z minulého týdne a na hřišti jasně dominovali. V 8. minutě se prosadil přes obránce svým důrazem Michal Šmarda a raketovým projektilem pod víko nedal gólmanovi šanci - 1:0. Převaha domácích se stupňovala, hosty však držel ve hře brankář Mička, když zlikvidoval několik dobrých příležitostí. I na druhé straně se však domácí nevyvarovali chyb a hosté mohli trestat. Dvakrát jim však včasným vyběhnutím zmařil možnosti domácí brankář. Po půlhodině hry se k po rohu odraženému míči dostal na hranici vápna Aleš Palát a prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. Na další gól se dlouho nečekalo, v 38. minutě se proháčkoval vápnem Roman Durajka a krásnou střelou na zadní tyč zvýšil na 3:0. Hosté byli zralí na ručník a poločasový hvizd byl pro ně vysvobozením.

 

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle domácí vstoupili lehkovážně. V domnění, že se nemůže nic stát ani z těch nejvyloženějších gólovek, míč do sítě nedostali. V obřích šancích si dávali přednost, nebo hledali to nejsložitější řešení, které většinou končilo v lapačích za brankou. Zákonitě tak přišel trest. V 69. minutě se po pravé straně prosmýkl hostující hráč a naservíroval Chodilovi krásnou gólovou přihrávku - 3:1. Hluchou pasáž domácích pak v 83. minutě trestal Jan Šandera a drama bylo na světě - 3:2. Domácí se probudili včas a k dalším šancím už hosty čuchnout nenechali. Utkání nakonec zkušeně dohráli a připsali si do našlapané tabulky tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (brankář): Se závěrem jarní části se kupí absence a nejinak tomu bylo před utkáním s Vrchovinou. Na marodku se na nějaký týden přesunul Vasyl Adamenko a nenadále chyběl Petr Ošmera. Dlouhodobě se zlomeninou bude chybět Honza Matoušek a tak se již tak úzký kádr ještě smrsknul. Obranu však trenér Brabenec trefil výborně! Dominik Zahrádka na beku a Petr Sobotka na stoperu aspirovali na hráče kola.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - D. Liusik [-] , T. Válek [-] (74. M. Dobeš [-] ) , P. Sobotka [-] , T. Čech [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-] (90. M. Matoušek [-] ) , A. Palát [-] , M. Šmarda [-] (91. M. Matoušek [-] ) , R. Durajka [-] , D. Zahrádka [-]

SFK Nové Město na Moravě B
J. Mička [-] - R. Červenka [-] (46. J. Jelínek [-] ) , V. Dobrovolný [-] , M. Šmída [-] , M. Sáblík [-] (62. J. Chodil [-] ) , V. Veselý [-] , R. Blažíček [-] , A. Homolka [-] (77. J. Šandera [-] ) , Š. Peňáz [-] (83. F. Němeček [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Chytrý [-]

ŽK: 68. T. Válek - 80. Š. Peňáz , 89. J. Šandera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRAKA Karel - NEBOLA Jaroslav, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Veselský
Tip experta: výhra domácích

Rapotice hodí za hlavu výkon ze Žďáru a naváží na výkon s Třebíčí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích