Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné veze bod


Branky


24

Hosté po poločase vedli, ale nakonec získali jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Vlivem souběžné konané akce v M. Budějovicích se utkání odehrálo na neutrální půdě v Litohoři. S menšími rozměry hřiště oproti "letišti" v Budějovicích se domácí téměř celý poločas prali. Hned ve 12. minutě šlo totiž hostující mužstvo do vedení, kdy domácí obrana špatně pokryla na levém křídle Floriána a ten přímo z voleje vymetl šibenici - 0:1. Hosté i nadále byli aktivní a už v 18. minutě zvyšoval po centru z levé strany hlavou Formáček - 0:2. Ve 26. minutě se v ojedinělé příležitosti domácích dostal k odraženému míči Fedra a střelou na bližší tyč snížil - 1:2. Vyrovnání se mohli domácí dočkat ihned vzápětí, kdy vápnem proběhl Kosmák. Jeho přihrávku pod sebe ale Svoboda nevyužil. A tak když na světelné tabuli běžela 31. minuta, prohnal se s míčem útočnou polovinou Mikeš, míč si navedl na pravačku a namířil ho přesně do pravé šibenice - 1:3.

Domácí po přestávce srovnali

Do druhé půle vstoupili domácí o mnoho aktivněji, ihned po změně stran potáhl míč po pravém křídle Kodajek a přízemním centrem našel na malém vápně Pavla Starka - 2:3. Tlak domácích neustával a za aktivitu byli odměněni v 56. minutě, kdy se hlavičkou nemýlil Kosmák. Obraz hry se pak změnil spíše v boj ve středu pole. Jelikož si ani jeden z týmů už nevytvořil žádnou výraznější příležitost, utkání tak skončilo smírně 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Jamné přijelo bojovat a první poločas byl jejich. Byly lepším týmem a zaslouženě šli do kabin s dvougolovým náskokem. Nám opět prospěla poločasová přestávka a v druhém poločase jsme byly my ti aktivnější a zaslouženě jsme stav utkání aspoň vyrovnali.




Sestavy


SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Premar [-] , M. Neubauer [-] , O. Fedra [-] (86. M. Premar [-] ) , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , J. Benda [-] , J. Kodajek [-] (78. M. Kundrum [-] )

TJ Sokol Jamné
R. Špejtek [-] - M. Mikeš [-] , J. Florián [-] (62. M. Formáček [-] ) , V. Formáček [-] , J. Kubín [-] , M. Boháček [-] , P. Tlačbaba [-] , M. Klimeš [-] , M. Tlačbaba [-] , J. Lokvenc [-] , L. Varhaník [-] (80. L. Kučera [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: MÁSILKO Bronislav - HOLUB Radim, PEŘINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Krčál
Tip experta: výhra domácích

3:1 – “letiště” domácích bude hrát v jejich prospěch.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů