V. Skryja 67. (p.)
J. Požár 79.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka otočila zápas s Bohdalovem


Branky


67. V. Skryja (p.) , 79. J. Požár - 50. A. Neuman
23

Domácí potřebovali proti rozjetému Bohdalovu zabrat. To se jim povedlo a po obrátce ve druhém poločase pořád mají naději na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí v závěru rozhodli



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Petr Šustáček (trenér): Zápas měl od samého začátku dobré tempo a bylo znát, že přijel tým z vrchu tabulky. První poločas nabídl hlavně boj ve středu hřiště. Hosté byli nebezpeční hlavně z rohových kopu, ale oba brankáři byli vždy na svém místě. Druhý poločas začali lépe hosté a dostali se do vedení. Domácí dokázali srovnat z pokutového kopu, který proměnil Skryja po ruce ve vápně. Rozuzleni zápasu přišlo po souhře bratru Požárů, kdy Dan našel ve vápně Pepu a ten podél golmana upravil na konečných 2:1 pro domácí. Hektický konec jsme ubránili, a tak ještě držíme naději na záchranu.

Sokol Bohdalov
Michal Martinčič (brankář): Zápas se nám těžko hodnotí. Kdyby jsme proměnili šance, které jsme si vypracovali, nemuseli by jsme se pak zbytečně řešit jestli rozhodčí odmával nebo neodmával ofsajd. Tato prohra nás velice bolí, musíme zvednout hlavy a připravit se na příští týden na Moravské Budějovice. Děkujeme opět fanouškům kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - M. Blaha [-] , D. Novotný [-] , Z. Starý [-] - J. Pech [-] , J. Liška [-] (91. T. Rous [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , J. Janů [-] (54. D. Šikula [-] ) - A. Jinek [-] (54. M. Horych [-] ) , P. Lhoták [-] (61. J. Požár [-] ) -

Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - B. Křesťan [-] , P. Fabík [-] , O. Chalupa [-] , M. Krčál [-] - A. Neuman [-] , F. Boháček [-] , M. Chmelař [-] (81. V. Pokorný [-] ) , L. Krčál [-] - L. Klimeš [-] (61. J. Wasserbauer [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 52. V. Skryja - 60. B. Křesťan , 77. A. Neuman , 89. L. Klimeš .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - ŠUSTÁČEK David, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Krčál
Tip experta: výhra hostů

1:4 – prostě musíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů