2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Kosmonos prodloužilo trápení Lysé


Branky


84. L. Novák , 85. O. Šindler - 41. P. Kraus (p.) , 59. A. Fišer , 63. M. Nevyjel , 82. M. Nevyjel
6

Lysá je beznadějně poslední a nenachází se v dobrém rozpoložení. Béčko Kosmonos je na tom o něco lépe, a tak vstupovalo do zápasu v roli favorita. Hosté zápas kontrolovali a postupně si došli pro luxusní čtyřgólový náskok. Domácí se prosadili dvakrát až v poslední desetiminutovce a museli přijmout další porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha domácích udržet krok s favority zápasu byla zřetelná od samého začátku. Jenže hned v úvodu zápasu se stala pro ně velmi nepříjemná situace, kdy se domácí gólman Hajný vydal za šestnáctku zlikvidovat příležitost hostujícího mužstva, ale dopadlo to srážkou několika hráčů, z čehož nejhůře vyšel hráč Slovanu Hanke, který se sice po ošetření vrátil na hřiště, ale v 15. minutě nakonec stejně musel střídat.

 

Oba týmy se od začátku snažily využívat především brejkových situací, kterých si vypracovaly opravdu dost, ale gólem žádná z nich neskončila. Míč z brány poprvé lovil až ve 41. minutě brankář domácích Hajný, kdy po jeho vlastním velmi sporném zákroku rozhodčí Václav Pudil nařídil pokutový kop, který Kraus i s notnou dávkou štěstí proměnil.

 

Na začátku druhého poločasu bylo zřejmé, že Slovan chce odpovědět a nepříznivý stav zvrátit, ale výsledkem bylo jen nastřelené břevno a pár dalších neproměněných příležitostí. Poté došlo opět na individuální chyby hráčů domácího týmu, kterých rezerva Kosmonos dokázala využít a v 59. minutě Fišer zvýšil skóre na 0:2. O tři minuty později se gólově prosadil i jeho spoluhráč Nevyjel, který se v 82. minutě stal dokonce dvougólovým střelcem, poté co zvýšil na 0:4.

 

Až teprve v 84. minutě přišel ke slovu domácí celek, když Lukáš Novák snížil po vydařené akci na 1:4 a hned minutu po něm dokonce Šindler na 2:4. Jenže k obratu se Slovan nadechl pozdě a v tak krátké době už víc udělat s výsledkem nezmohl.

 

 

Autor článku: Monika Orlová



Sestavy


FK Slovan Lysá
P. Hajný [-] - J. Kříž [-] , P. Müller [-] , O. Poborský [-] - T. Kříž [-] , O. Šindler [-] , O. Hanke [-] (15. T. Cabrnoch [-] ) , A. Schneiberg [-] , L. Novák [-] - J. Ryšánek [-] - K. Šatný [-] (56. D. Trégl [-] )

SK Kosmonosy B
D. Šteiner [-] - A. Fišer [-] , V. Zajíček [-] (70. J. Stacha [-] ) , J. Strouhal [-] (56. M. Nevyjel [-] ) , E. Trajkovski [-] , P. Kraus [-] , P. Hradec [-] (62. M. Říha [-] ) , D. Hradec [-] (46. Y. Dadiveren [-] ) , J. Žižka [-] , O. Zeman [-] (67. J. Pažout [-] ) , T. Straka [-]

ŽK: 43. K. Šatný - 62. E. Trajkovski .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pudil Václav - BABÁK Jan, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů