2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov potvrdil roli favorita a na domácí půdě zvítězil


Branky


65. M. Jilemnický (p.) , 69. M. Kruliš
7
I s přispěním penalty, kterou domácím rozhodčí přisoudil, si do tabulky Hlízov ve 28. kole připsal tři body a upevnil si tak pozici na druhém místě. Zápas však moc akce nepřinesl, což diváky velmi nepotěšilo.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez výraznějších akcí

K prvímu poločasu toho mnoho napsat nejde, protože najít jakoukoliv vyjímečnou situaci po úvodních pětačtyřiceti minutách je těžké. Přesto, že se týmy snažily odehrát zajímavý zápas, blížící se konec sezóny byl na hráčích znát. Po poslední remíze se Slovanem z Poděbrad se navíc Hlízovští fotbalisté nechtěli nechat zaskočit rychlým protiútokem, a tak hráli dost opatrně. A těch několik šancí, které si hráči vytvořili, gólmani bez problémů pokryli a tak se výsledek do přestávky nezměnil.

Splnění předpokladů favorita zápasu přišlo ve druhém poločase

Začátek druhé poloviny utkání žádnou změnu ve hře sice nepřinesl. Jenže zvrat nastal po dvaceti odehraných minutách, čili v 65. minutě, kdy rozhodčí Radek Mrázek nařídil po faulu hostů pokutový kop, který Matěj Jilemnický s přehledem proměnil. Tím poslal domácí Hlízov do jednobrankového vedení a u diváků si vysloužil značný ohlas. O čtyři minuty později se domácí radovali podruhé, když ze hry skóroval Michal Kruliš. Vedení 2:0 od 69. minuty už si Hlízov pohlídal a hostujícímu týmu z Mělníka nedal žádnou šanci s výsledkem cokoliv udělat.  



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , M. Šváb [-] (58. M. Vojtíšek [-] ) , P. Zdeňka [-] - M. Král [-] , P. Růžička [-] , J. Málek [-] (20. L. Kubín [-] ) , M. Jilemnický [-] , R. Šesták [-] - M. Kruliš [-] (81. D. Martínek [-] ) , F. Tichý [-] (46. R. Hačka [-] )

FK Pšovka Mělník
P. Matěka [-] - J. Pokorný [-] (86. J. Feix [-] ) , R. Šmíd [-] (80. R. Eder [-] ) , M. Havel [-] , J. Mihalík [-] , J. Chytil [-] , J. Havel [-] (66. D. Svoboda [-] ) , D. Grabmüller [-] (84. L. Suchý [-] ) , J. Studený [-] , J. Kaiser [-] , R. Beneš [-]

ŽK: 80. M. Král .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mrázek Radek - ČERMOCH Jakub, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích