3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby dopadlo, naštěstí pro domácí, dle papírových předpokladů


Branky


7

Fotbalisté Polabanu Nymburk v tomto zápase potřebovali získat všechny tři body, aby nedopadli stejně jako jejich soupeř z Lysé nad Labem, které už nemine jistý sestup do 1.B třídy. I přesto, že budoucnost mají zpečetěnou, fotbalisté Slovanu chtěli ukázat svou sílu a na hřiště nastoupili s jasným odhodláním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nápor domácích od samého začátku

Protože Polaban moc dobře věděl, o co hraje, od první chvíle se snažil vzít otěže zápasu do svých rukou. Slovanští hráči jim to samozřejmě nechtěli dát zadarmo a tlaku úspěšně až do 16. minuty zvládli odolat. V tomto čase totiž Patrik Zbořil zajistil vstřeleným gólem domácím vedení 1:0. Na balonu sice i potom byli spíše Nymburští, ale hra se postupně začínala vyrovnávat a fotbalisté Slovanu se snažili maximálně využít brejkové situace, které se jim naskytly. Ve 37. minutě tohle snažení přineslo hostům své ovoce, když Tomáš Kříž právě z brejkové situace poslal míč do brány a srovnal stav zápasu na 1:1. Radost však trvala pouze tři minuty, protože ve 40. minutě Tomáš Hoffmann vstřelil druhý gól domácích a tím jim vrátil jednobrankové vedení. Do přestávky se následně už nic nestalo.

Na první pohled vyrovnaná druhá půle ve výsledku znamenala pouze kontrolování výsledku

Nejdřív se zdálo, že v druhém poločase bude hra vyrovnaná a bude na co koukat, ale bohužel moc pohledného fotbalu divákům hráči nenabídli. Slovan se snažil o opětovné srovnání skóre, ale žádnou ze šancí, co si dokázali vytvořit, nedokázali proměnit. Petra Plačka už do konce utkání nikdo nedokázal podruhé překonat a ten díky tomu zajistil výhru svého týmu a zisk důležitých tří bodů. Totéž se však nedá říct o gólmanu Petru Hajném, kterého na konci zápasu v 90. + 1. minutě dokázal překonat Dominik Zbořil a tím zpečetil výsledek zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Ondřej Murárik, kouč Polabanu Nymburk: První poločas jsme měli velice dobrý začátek utkání, který vyvrcholil vedoucí brankou. Poté to bylo herně slušné, ale začaly nás srážet nepřesnosti ve finální fázi a nebo jsme si nepohlídali ofsajd. Pak jsme klasicky dostali branku z ojedinělé situace, ale naštěstí jsme dokázali rychle zareagovat a dostali jsme se před pauzou dostat do vedení 2:1. Druhý poločas to byla holomajzna, moc fotbalové krásy tam nebylo. Až na úplném konci jsme přidali pojistku na tři jedna a už si to pohlídali. Ale některé zápasy jsme hráli hezky a získali nula bodů a teď je důležité, že jsme to zvládli za tři body,“

FK Slovan Lysá
Ondřej Poborský, kouč Slovanu Lysá nad Labem: "Opticky vyrovnaný zápas rozhodla aktivnější a důraznější hra domácích. V prvním poločase měl soupeř více ze hry, ve druhém jsme hru srovnali a vytvořili si naopak více šancí. Ale chyběla nám větší dravost a nasazení v zakončení. Výhra Polabanu byla nicméně v každém případě zasloužená."



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - M. Krušinský [-] (70. T. Hrdlička [-] ) , M. Daněk [-] , T. Hoffmann [-] , F. Sladkovský [-] - P. Zbořil [-] (70. L. Hájek [-] ) , M. Novotný [-] (75. J. Kovacs [-] ) , V. Herčík [-] , D. Wiehl [-] (63. J. Šimon [-] ) - D. Zbořil [-] , V. Andriichuk [-] (70. M. Šubrta [-] ) -

FK Slovan Lysá
P. Hajný [-] - J. Kříž [-] , P. Müller [-] , O. Poborský [-] , O. Veselý [-] - T. Kříž [-] , O. Šindler [-] , A. Schneiberg [-] , K. Šatný [-] (76. R. Balko [-] ) - T. Cabrnoch [-] (57. D. Trégl [-] ) , J. Ryšánek [-]

ŽK: 36. F. Sladkovský , 46. P. Zbořil - 18. O. Poborský .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Fejfar Jakub - BROŽEK Tomáš, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích