Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 10:15

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou týmů ze spodní části tabulky, který svým výsledkem však mnohé nepřekvapil


Branky


6

Oba týmy nastupující do utkání věděli, že síly mohou být vyrovnané, protože v této sezoně se ani jednomu klubu příliš nedařilo. Přesto všech 69 diváků vědělo, kdo je v tabulce na vyšší pozici a mohl by v zápase vzít příležitost do svých rukou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až překvapivě vyrovnaný start první půle

Na hostujícím mužstvu bylo jasně znát, že si přijeli pro zisk tří bodů, které by je k soupeřovi v tabulce dost přiblížili. Jejich počáteční tlak vyústil ve 12. minutě v první střelený gól za záda domácího brankáře Tomáše Šejvla, a to od hráče SK Rejšice č. 15 Lukáše Pešty. Radost však trvala pouze sedm minut, protože ve 22. minutě utkání zúročil své zkušenosti pětatřicetiletý obránce Jan Reichert a srovnal stav zápasu na 1:1. O čtyři minuty později ho pak napodobil další obránce Marek Voženílek, který Slavoj poslal svou trefou do jednobrankového vedení. Do konce prvního poločasu už se následně nic, co by stálo za zmínku, nestalo. Jak jeden, tak druhý tým se snažil lépe bránit, a proto dostat se do šance bylo těžší než v začátku zápasu. 

Obrat domácích dokonán v druhé půli

Slavoj vstoupil do druhého poločasu více namotivovaný než jeho soupeř a to bylo na hře opravdu velmi znatelné. V 53. minutě se konečně trefil útočník domácího mužstva Petr Bláha, který měl obrovskou radost, protože v posledním zápase, který odehrál, proti SK Úvaly se mu vstřelit gól nepovedlo. Na další branku domácí nemuseli čekat dlouho, protože o tři minuty později skóroval další obránce domácích Ladislav Brůžek. Tento hráč byl nakonec posledním střelcem utkání, protože žádná další branka ani na jedné straně nepadla. FK Slavoj Stará Boleslav už zbylých šestatřicet minut zápas pouze kontroloval a do větších akcí se nepouštěl, aby neotevřel obranu a výsledek si tím nezkomplikoval. Domácí dotáhli zápas za stavu 4:1 do úspěšného konce a mohli se tak radovat ze zisku tří důležitých bodů v závěru sezony.



Ohlasy k zápasu



SK Rejšice
Luděk Kokoška, trenér: "Až my pochopíme, že se fotbal hraje na góly, tak bude líp. S největší pravděpodobností už sestupujeme a budeme se chtít za rok zase vrátit."



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - M. Moravský [-] , M. Voženílek [-] (70. T. Vašátko [-] ) , T. Birkuš [-] (65. J. Tesař [-] ) , J. Janík [-] , B. Staněk [-] , L. Brůžek [-] , J. Reichert [-] - J. Šejvl [-] , D. Krulich [-] - P. Bláha [-] (79. D. Pelnář [-] )

SK Rejšice
J. Štipl [-] - J. Sameš [-] , F. Vrána [-] , D. Gracl [-] - M. Novák [-] (46. A. Fingerhut [-] ) , J. Zorkler [-] , M. Sabol [-] , L. Kučera [-] - T. Fingerhut [-] (50. O. Vít [-] ) , M. Korec [-] , L. Pešta [-] (46. P. Nohýnek [-] )

ŽK: 59. P. Nohýnek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Kocman Jakub - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích