Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 17:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí utkání dovedl Slavoj k zisku všech třech bodů


Branky


6

Po podzimní vysoké prohře na hřišti Dolnobousovského SK, kde utkání skončilo 6:1, chtěl tým TJ Slavoj Vrdy ukázat, že jsou na ně lépe připravení a v tabulce jim dýchají na záda. Také chtěli navázat na výkon v Úvalech, což se jim nakonec také povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek z obou stran

I když hned ze začátku bylo znát, že oba týmy jsou dost vyrovnané, nikdo nechtěl hru příliš otevírat, aby nevznikaly chyby, které by mohl soupeř trestat. Když Slavoj zjistil, že fotbalistům Dolního Bousova se daří hra ve středu hřiště, okamžitě se snažili na tuto situaci reagovat a nepouštět je ke kombinační hře. Sami se snažili ohrozit bránu protivníka z rychlých protiútoků, což se jim ve 12. minutě podařilo, když za záda Miroslava Bíma dopravil míč Tomáš Mikyska. Nic dalšího se v prvním poločase nestalo, protože oba týmy hráli velmi opatrně a veškeré možnosti ve finálníchfázích úspěšně likvidovali gólmani. 

Srovnání a následná gólová smršť

Začátek druhého poločasu měl ve svých rukou spíše tým hostů, což v 51. minutě utkání dokázali zpečetit srovnávacím gólem, který do brány Arnošta Kopeckého vstřelil třicetiletý Jan Boček. Poté se však Slavoj vzchopil a snažil se urvat všechny tři body. V 70. minutě zápasu dostal domácí zpět do vedení Tomáš Petr a tím začal tlak, který Dolnobousovští nestihli zachytit. O dalších deset minut později totiž vstřelil branku na 3:1 další hráč Slavoje David Šveřepa. Tento fotbalista se o pět minut později stal dokonce dvougólovým střelcem, což v 85. minutě znamenalo vedení 4:1. Ještě než pominula euforie ze čtvrté branky, v 86. minutě se radovali ze svého druhého gólu hosté a tím snížili stav na 4:2. Přestože si konec zápasu dost zkomplikovali, od této změny se už stav nezměnil a díky tomu se domácí mohli radovat z tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Vrdy
Vítek Plašil, asistent trenéra: "Chtěli jsme potvrdit vzrůstající formu z posledních týdnů a bodovat. Začali jsme dobře, po rychlé a překvapivé rozehrávce volného kopu v 10. minutě jsme šli do vedení, kdy Mikyska po akci Šveřepy otevřel skóre. Poté přebrali iniciativu hosté, do konce poločasu byli aktivnější, lepší na míči, ale větší šanci si vytvořit nedokázali. Začátek druhého poločasu jsme zaspali, hosté rychle vyrovnali a hned vzápětí nás podržel brankář Kopecký, kdy zlikvidoval velkou šanci. Pro nás byl takový začátek poločasu správným budíčkem a začali jsme být znovu aktivnější. Pomohli nám střídající hráči, kteří všichni přinesli potřebné oživení. V 70. minutě po dobré kolmici za obranu zakončoval Kapounek a jeho vyraženou střelu dorážel Tomáš Petr. Gól nás uklidnil, nakopl, byli jsme lepší a Šveřepa přidal další dvě branky. Na konci jsme ještě neuhlídali rychlý brejk hostů, ale poté si již výsledek 4:2 pohlídali. Pro nás velice důležité tři body a můžeme být spokojeni."




Sestavy


TJ Slavoj Vrdy
A. Kopecký [-] - L. Petr [-] (65. V. Plašil [-] ) , F. Víšek [-] (69. T. Petr [-] ) , T. Mikyska [-] , A. Nový [-] (55. D. Kapounek [-] ) , D. Šranko [-] , M. Vávra [-] (55. M. Franc [-] ) , V. Semrád [-] , M. Volenec [-] , D. Šveřepa [-] (90. L. Mužátko [-] ) , A. Vavřina [-]

Dolnobousovský SK
M. Bím [-] - P. Ježek [-] , M. Karela [-] , T. Šolc [-] - J. Kasal [-] (78. O. Svoboda [-] ) , Z. Bělík [-] , M. Horák [-] , M. Falta [-] (12. D. Rejzek [-] ) , M. Merva [-] - J. Boček [-] , M. Horák [-]

ŽK: 41. D. Šranko , 75. V. Semrád , 78. A. Vavřina - 16. M. Horák , 85. M. Horák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KULANDA Radomír - JAROLÍMEK Miloš, BLÍŽIL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů