Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 17:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Psáry porazily Hlízov a zaslouženě slaví double!


6

Nejen DEMI SPORT Pohár SKFS, ale také středočeskou I.A třídu skup. B ovládli fotbalisté Rapida Psáry! K tomu, aby si zajistili předčasné vítězství v soutěži, stačilo porazit druhý Hlízov. A to se podařilo s velkou parádou! Osm gólů v hostující síti, čisté konto a skvělý výkon, kterým podtrhly Psáry skvělou sezonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase už bylo prakticky rozhodnuto

Utkání na hřišti Rapidu sledovalo téměř dvě stě dychtivých diváků, kteří si velmi přáli vítězství svého klubu, aby mohly oslavy propuknout se vším všudy. Hned od začátku byla na fotbalistech Psár znát neuvěřitelná pohoda po středeční výhře poháru. Ve 3. minutě utkání se poprvé tefil Michael Azilinon, který na nic nečekal a poté co se dostal do šance míč okamžitě poslal za záda nepřipraveného Michal Míška. O tři minuty později zvýšil na 2:0 Ihor Krasnyanyk. Hostům se nic nedařilo a proto na sebe další gól nenechal dlouho čekat a v 17. minutě se prosadil Lukáš Kalous, který v tomto zápase hrál výborně. Domácí mužstvo nedalo tomu hostujícímu vůbec šanci a další ránu jim tak ve 22. minutě zasadil Štěpán Studnička, když stav posunul na 4:0. Do poločasu navíc ještě stihli skórovat obránce Martin Štancl a svým druhým gólem v utkání také záložník Lukáš Kalous. Do kabin šli o poločase soupeři za průběžného stavu 6:0.   

 

Dílo Psár dokonáno na konci druhého poločasu

Celou druhou půli bylo vidět, že si fotbalisté SK Rapid Psáry užívají a fanoušci rovněž. Nějaké šance týmy sice vyplodily, ale už to nebyla taková smršť jako v prvním poločase. Na tribunách už se pomalu slavilo a skalní fanoušci si neodpustili ani pyrotechnickou vložku, díky které si klub zajistil více pozornosti v zápisu o utkání. Ale to už nikoho příliš netrápilo a navíc psárští fotbalisté dokázali na konci zápasu ještě dvakrát skórovat. V 86. minutě zkompletoval svůj hattrick třiatřicetiletý Lukáš Kalous, který po zápase neskrýval své nadšení. Jak sportovní klub z Psár začal, tak také skončil, protože v 90. minutě se podruhé v zápase trefil Michael Azilinon a tím zápas skončil. Psáry se po třetí v řadě mohou těšit z postupu do vyšší soutěže a všichni budou netrpělivě vyhlížet start nové sezony a to, jak se jim povede zahájit.      

K utkání s Hlízovem je také připravena bohatá galerie od skvělého fotografa Martina Mangla, kterou rozhodně doporučuji si prohlédnout.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Psáry
Lukáš Kalous, ofenzivní záložník a autor hattricku: „Do zápasu jsme šli s jasným cílem - vyhrát, zajistit si postup a oslavit double. Utkání jsme začali přesně tak, jak jsme chtěli, vstřelili dvě rychlé branky, a když jsme brzy přidali třetí gól, bylo hotovo. Zbytek zápasu se hrál už jen na skóre a pro radost našich fanoušků, kteří pro nás byli hnacím motorem."

FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: "Chtěli jsme hrát z bloku a nepouštět soupeře do šancí, hrát jednoduše nahoru na Jirku Růžičku. Nic z toho se nám ale nevedlo. Domácí mají výborný presink. Hned v první minutě jsme inkasovali a jakýkoli další nákop za obranu znamenal to, že šli domácí sami na bránu. Brzy jsme prohrávali nula čtyři a hrozilo to debaklem. Psáry byly jednoznačně lepší. My jsme nebyli schopni plnit stanovenou taktiku, tohle utkání hráčům nastavilo zrcadlo. Na malém hřišti se nedá hrát kombinačně a my často hrajeme jako stará garda. Soupeř nás trestal, jejich kvalita byla znát. Ve druhém poločase jsme se trochu zvedli, oni zase přestali hrát. Hodně mě štve, že jsme si nechali dát na konci další dva góly, měli jsme to zbytečně otevřené. Navíc musel dochytávat Martin Šváb, kdy se zranil Vavřina. Jsem zklamaný, nic jsme nedodrželi."



Sestavy


SK Rapid Psáry
T. Foferka [-] (65. J. Dvořák [-] ) - M. Azilinon [-] , L. Kalous [-] , I. Krasnyanyk [-] (58. J. Půlpan [-] ) , Š. Studnička [-] , T. Proskočil [-] (53. M. Pospíšil [-] ) , O. Pek [-] (57. L. Přeučil [-] ) , M. Mikyska [-] , M. Kováč [-] , M. Štancl [-] , R. Keller [-] (48. O. Kalous [-] )

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] (46. M. Kruliš [-] ) - D. Martínek [-] (46. L. Kubín [-] ) , P. Zdeňka [-] , J. Růžička [-] , R. Hačka [-] (46. V. Vavřina [-] ) - P. Růžička [-] , R. Šesták [-] , M. Král [-] (46. F. Tichý [-] ) , M. Jilemnický [-] , J. Vančura [-] , M. Vojtíšek [-] -

ŽK: 56. Š. Studnička - 56. P. Zdeňka .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích