2:3
(1:1)
34. L. Hrdlička (vl.)
85. D. Dastych
91. J. Peca
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 17:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčku Kosmonos tento víkend štěstí nepršelo


Branky


3. J. Boxan , 63. V. Zajíček - 34. L. Hrdlička (vl.) , 85. D. Dastych , 91. J. Peca
6

První půle sice patřila domácím, ale jelikož netrefovali bránu pouze soupeřů, ale i tu vlastní, tak si zápas dost zkomplikovali. Následně nezvládli nápor hostů a ti přes to, že dohrávali v deseti koncovku urvali a tři body si z Kosmonos odvezli do Čáslavi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích zkomplikoval vlastní gól

Béčko Kosmonos do zápasu vlétlo jak uragán, což hráči zúročili hned ve 3. minutě, kdy míč za záda Jakuba Berana poslal Jaroslav Boxan a poslal tak svůj tým do rychlého vedení 1:0. Rezerva Čáslavi se následně velmi herně zvedla a začala hrozit svými protiútoky. Ve 34. minutě si nešťastně do vlastní brány za záda překvapeného Vojtěcha Klímy srazil míč Lukáš Hrdlička, což znamenalo srovnání stavu na 1:1. Po této studené sprše pro domácí byli hosté najednou lepším týmem, ale žádnou šanci využít nezvládli a tak už se do konce prvního poločasu nic stát nestihlo. Trenér kosmonoské rezervy doufal, že se jeho svěřenci o pauze vzchopí a do druhého poločasu vstoupí se stejným nasazením jako do prvního. 

Nepochopitelný zkrat domácích v závěru utkání rozhodl zápas

Vstup do druhého poločasu měli domácí opět dobrý, což také v 63. minutě potvrdil vstřeleným gólem Vojtěch Zajíček, který vrátil svůj tým zpět do vedení. Na posledních deset minut zápasu však fotbalisté kosmonoského béčka vypadli z koncentrace a už se to s nimi vezlo. Sice v 71. minutě hostům srazila hřebínek červená karta záložníka Marka Lebdušky. Jenže v 85. minutě se přesto Davidu Dastychovi povedlo srovnat skóre na 2:2 a domácí tým tím více než zaskočil. Čáslav se i za pomoci dorostenců, kteří nastoupili kvůli souběžně se hrajícímu zápasu A-týmu, dostala i v deseti do tempa. Oslabeným hostům pomohl Jakub Peca, který se v 90. + 1. minutě závěrečným gólem postaral o vítězství hostů. Tím zápas skončil, a to 2:3 ve prospěch béčka Čáslavi, čímž se dostali na stejný počet bodů jako jejich soupeř z Kosmonos.  



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
Jan Keszeg, trenér: "Domácí souboj se pro nás do 80. minuty vyvíjel, tak jak jsme si přáli a za čím jsme šli. Bohužel na deset minut vypadneme z koncentrace a dostaneme dva laciné góly. Dál to asi není potřeba rozebírat, vše si řekneme a na klukách teď je, aby se co nejlépe připravili na další zápas."

FK Čáslav B
Vratislav Junek, trenér: Utkání se hrálo na krásném trávníku, a i když celý víkend všude pršelo, nebylo to znát. Po dvou minutách jsme prohrávali po útoku domácích, ale herně jsme se oklepali a byli lepším týmem. Vyrovnali jsme a měli jsme ještě dvě gólové příležitosti. Tentokrát hráli i dorostenci, protože jsme měli souběh s áčkem, které ve stejný čas hrálo velmi důležité utkání. Ve druhé půli jsme byli opět velmi aktivní, jen se nám nedařilo vstřelit branky, domácí nám po brejku odskočili na 2:1 a navíc v sedmdesáté minutě jsme inkasovali červenou kartu. Nicméně i v deseti jsme vyrovnali a dvě minuty před koncem dali třetí vítězný gól. Vítězství jsme si zasloužili.



Sestavy


SK Kosmonosy B
V. Klíma [-] - T. Hutsalyuk [-] (79. A. Fořt [-] ) , L. Hrdlička [-] (79. Y. Dadiveren [-] ) , J. Žižka [-] , T. Straka [-] , J. Boxan [-] (68. J. Stacha [-] ) , V. Zajíček [-] , J. Havlas [-] (66. J. Strouhal [-] ) , E. Trajkovski [-] , P. Kraus [-] , D. Hradec [-] (46. V. Žďánský [-] )

FK Čáslav B
J. Beran [-] - A. Houfek [-] , P. Roček [-] (62. D. Dastych [-] ) , M. Gonda [-] (59. A. Novák [-] ) , M. Lebduška [-] , V. Klepal [-] , A. Ronovský [-] , J. Vilím [-] , J. Čuchal [-] , J. Peca [-] , T. Havrda [-]

ŽK: 56. P. Kraus - 57. M. Lebduška . ČK: 71. M. Lebduška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLEMENT Martin - KRIEGLER Pavel, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích