Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 17:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Slavoje přijeli na trávník SK Rejšice s jasným cílem odvézt si tři body


Branky


35. J. Zorkler , 81. J. Zorkler (p.) - 2. T. Petr , 45. F. Víšek , 49. D. Šveřepa , 59. V. Plašil , 80. D. Kapounek
6

Svou stoupající formu v závěru sezony potvrdil Slavoj už v prvním poločase. Proti předposlednímu celku byli jasnými favority a o to větší zodpovědnost hráči cítili vůči svým fanouškům, aby tyto předpoklady dokázali naplnit a zápas dovést do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla vidět herní převaha Slavoje

Úvod zápasu přinesl už ve 2. minutě první gól hostujícího celku, když za záda brankáře Jakuba Štipla poslal míč Tomáš Petr. Když se podíváte na tabulku této krajské 1.A třídy skupiny B, zjistíte proč se TJ Slavoj Vrdy nemusel hnát za ziskem tří bodů pod nějakým velkým tlakem. Pozice totiž už před zápasem byly jasně dané a jejich soupeře čekal po sezoně jistý sestup. Hosté i přesto v zápase více tvořili hru a dostávali se do šancí častěji než domácí. I proto bylo překvapením, že ve 35. minutě přišlo srovnání stavu rejšickým záložníkem Jakubem Zörklerem. Vyrovnaný stav vydržel pouze následujících deset minut, než se ke slovu dostal Filip Víšek, který Slavoj poslal opět do vedení. To bylo poslední, co v prvním poločase fotbalisté obou týmů svým fanouškům stihli předvést. 

V druhé polovině zápasu byli hosté stále lepším týmem

Po čtyřech minutách od hvizdu rozhodčího Kamila Orálka, kterým započal druhý poločas, vstřelil gól záložník Slavoje David Šveřepa. Pro tohoto fotbalistu to byl už třetí zápas v řadě, v němž se mu podařilo vsítit branku. Po dlouhém čekání na gól za A-tým se v 59. minutě také Vítku Plašilovi konečně podařilo překonat domácího brankáře a skórovat. To znamenalo vedení Slavoje 1:4. Následujících dvacet minut se toho příliš nedělo. Nějaké šance si hráči vytvořit dokázali, ale žádné povedené zakončení diváci neviděli. Až v 80. minutě dokázal své fotbalové dovednosti zužitkoval David Kapounek, který zvýšil náskok svého klubu na 1:5. Netrvalo ani minutu a hostující tým doslova daroval příležitost vstřelit branku tomu domácímu, když hlavní sudí zápasu Kamil Orálek nařídil pokutový kop. K tomu se postavil střelec prvního gólu domácích Jakub Zörkeler, který svou šanci nepromarnil a alespoň kosmeticky ještě upravil skóre na 2:5. Po zbytek utkání už nikdo další míč do brány nedopravil, a tak se TJ Slavoj Vrdy mohl radovat z povedeného zápasu, za nějž si po zásluze odvezl tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Vrdy
Roman Masopust, trenér: "Vzhledem k tomu, že Rejšice jsou již jistým sestupujícím týmem, nehráli jsme pod žádným velkým tlakem, my už jsme v tuto chvíli mohli hrát také uvolněně. Ne, že by zápas neměl šťávu, ale nebylo to úplně na krev. Od začátku jsme měli více ze hry, vytvořili si více šance, dostávali se do dobrých zakončení a něco nám tam napadalo."



Sestavy


SK Rejšice
J. Štipl [-] - F. Vrána [-] , D. Gracl [-] (57. V. Zvěřina [-] ) , J. Sameš [-] (66. F. Chládek [-] ) - J. Zorkler [-] , M. Sabol [-] , L. Kučera [-] , P. Nohýnek [-] (46. M. Novák [-] ) - M. Korec [-] (46. A. Fingerhut [-] ) , T. Fingerhut [-] , L. Pešta [-]

TJ Slavoj Vrdy
A. Kopecký [-] - A. Nový [-] (43. V. Plašil [-] ) , D. Šranko [-] , D. Kapounek [-] , T. Petr [-] (77. L. Mužátko [-] ) , M. Vávra [-] , V. Semrád [-] , M. Volenec [-] , D. Šveřepa [-] , A. Vavřina [-] , F. Víšek [-] (87. D. Lengál [-] )

Počet diváků: 62. Rozhodčí: Orálek Kamil - DRÁBEK Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů