Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 17:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysá si z Hlízova odvezla pětadvacátou porážku v sezoně


Branky


6

Od začátku Hlízov nastoupil jako jasný favorit, protože hájí druhé místo v tabulce krajské 1.A třídy skupiny B a Slovan je oproti tomu beznadějně poslední a trápí se dál. Navíc přijel oslabený, pouze s jedenácti hráči, což je znát především na tenisovém výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na dobré bránění hostů nebyli domácí příliš připravení

Hlízov si šel pro jasné domácí vítězství, což bylo vidět od samého začátku, kdy hrozil hlavně ze standardních situací. Obrana Slovanu však vstřelení branky nepřipustila a hrála velmi obětavě. V 16. minutě dokonce záložník hostujících, po dobře vykombinované akci, na polovině obešel soupeřova obránce a běžel sám na bránu. Koncovka se mu však nepovedla a tak brankář Michal Míšek bez problémů míč lapil. O pět minut později však ke slovu přišli zase domácí, kdy po rohovém kopu rozehraném nakrátko a několika odrazech se k balonu dostal útočník Hlízova Filip Tichý, který ho dokázal dopravit do brány a tím svůj tým dostal do vedení 1:0. Následoval další nápor domácích, kteří se snažili vypracovávat šance a využít naplno svých fotbalových zkušeností. Další gól už však nepřidali a ani Slovan se nezmohl k jakékoliv odpovědi. Tím první poločas skončil a fotbalisté zamířili do kabin. 

Chytré střídání Hlízova a unavený Slovan, tak by šel popsat druhý poločas

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Matěje Lahody domácí fotbalisté pokračovali v náporu, jenž trenér David Linhart ještě umocnil svým střídáním. Přesně to přineslo hned pět minut po startu druhé půle své ovoce, když dostal přesnou přihrávku před bránu právě střídající Dominik Martínek, který míč neomylně poslal za záda bezradného gólmana Petra Hajného. V 55. minutě se dalším střelcem zápasu stal záložník Michal Král, který z volného přímého kopu přesnou ranou pod břevno skóroval a navýšil vedení na 3:0. Fotbalisté Slovanu se ve druhém poločase skoro ani nedokázali dostat přes polovinu soupeře, natož si vypracovat nějakou gólovou šanci. Byla na nich vidět únava a dá se říct až odevzdání. V 70. minutě navíc přišla další průniková přihrávka do vápna, kterou si našel Radek Šesták a míč následně usměrnil do brány. O osm minut později se ke slovu opět dostal střelec prvního gólu Filip Tichý, když z pravé strany dostal krásný centr na zadní tyč a hlavou vstřelil pátou branku domácího týmu. Poslední gól přidal do sítě hostů Lukáš Kubín minutu před koncem základní hrací doby, když se po několika odrazech míč dostal až k němu a on svou šanci bez váhání proměnil. Lysá si nakonec z Hlízova odvezla tenisového kanára a její trápení se celou sezonu přetrvává i dál.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: "Chtěl jsem, aby se do hry dostali všichni alespoň na poločas, což se povedlo. Další cíl byl nedostat po výprasku minule gól, což se taky povedlo, nikdo se nezranil. Fotbal to světoborný nebyl, ale tři body se počítají."

FK Slovan Lysá
Ondřej Poborský, trenér: V oslabené kombinované sestavě, kdy jsme na utkání odjížděli pouze s jedenácti hráči, jsme na domácí neměli. V prvním poločase jsme ještě dobře bránili, ale branku obdrželi po chybě v bránění standardní situace. Ve druhé půli domácí prostřídali a své šance dokázali narozdíl od nás proměnit. Chtěl bych ale našim klukům, kteří utkání odehráli, poděkovat za obětavost, zbytek by si měl vzít z tohoto přístupu příklad.



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Zdeňka [-] , J. Růžička [-] - R. Šesták [-] , M. Jilemnický [-] , M. Vojtíšek [-] (21. L. Kubín [-] ) , M. Král [-] , J. Málek [-] (76. M. Šváb [-] ) , P. Růžička [-] (46. R. Hačka [-] ) - F. Tichý [-] , M. Kruliš [-] (46. D. Martínek [-] )

FK Slovan Lysá
P. Hajný [-] - J. Kříž [-] , P. Müller [-] , O. Poborský [-] , A. Schneiberg [-] - T. Kříž [-] , O. Šindler [-] , L. Novák [-] , K. Šatný [-] - T. Cabrnoch [-] , J. Horváth [-] -

Počet diváků: 72. Rozhodčí: LAHODA Matěj - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích