2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 17:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sázka na mladší ročníky Bohemii v posledním domácím zápase vyšla


Branky


6

Až neskutečné bylo, že průměr poděbradské Bohemie 23,27 let v prvním poločase a 21,82 let v tom druhém znamenalo pro domácí další vítězství v sezoně. Výsledek nevypadá sice zrovna přesvědčivě, ale proti zatažené hře fotbalistů Luštěnického klubu víc šancí zužitkovat nedokázali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina nepřinesla příliš fotbalových okamžiků

Od zápasu se čekal jednoznačný výsledek, protože papírový rozdíl mezi soupeři byl jasně daný. Luštěničtí hráči však pravděpodobně dostali pokyny k uzamčení vlastní poloviny a bránění, co to jen půjde. I díky tomu ve 12. minutě Petr Pavlíček naprosto nechytatelně pro domácího brankáře Adama Pavliše poslal balon z hranice vápna do šibenice a tak hosté slavili první gól zápasu. Jejich radost trvala pouze osm minut, protože ve 20. minutě se neomylně prosadil šestatřicetiletý obránce Jan Kalina, který srovnal stav utkání na 1:1. Ve zbytku poločasu hosté opět dohrávali na svojí půlce, aby neinkasovali další branku. Nebylo tedy moc na co koukat a diváci byli dost zklamaní.

Úplně stejný scénář měl i zbytek zápasu

Po zaznění hvizdu, kterým rozhodčí Ondřej Ježek odstartoval druhou polovinu zápasu, bylo okamžitě zřejmé, že taktika zůstává zcela totožná. Ani prostřídání hráčů nepřineslo žádnou změnu, která by zápasu dala ten správný náboj. Až v 67. minutě se konečně dostal k zakončení fotbalista domácího celku Dominik Havránek a jeho poděbradský tým se mohl radovat z otočení skóre na 2:1. Díky jeho gólu se nakonec mohla domácí Bohemia pyšnit již šestnáctým vítězstvím v této sezoně a pouze dvěma jarními prohrami. A vítězství proti TJ Slavoj Luštěnice se počítalo dvojnásob, protože prorazit jejich zabetonovanou obranu bylo velice těžké. 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Tomáš Kubánek, trenér: "Někteří lidé se mnou sice po zápase nesouhlasili, ale já jsem spokojený. Utkání na první pohled vypadalo, že se moc neběhalo, což bylo dáno způsobem hry soupeře, který zalezl na vlastní polovinu v deseti lidech a navíc jim pomohla krásná branka zpoza vápna do šibenice."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
A. Pavliš [-] - J. Kalina [-] , J. Křivský [-] , O. Hněvsa [-] , D. Schulz [-] (46. L. Nykodým [-] ) , J. Vokatý [-] (74. V. Uher [-] ) , R. Herzán [-] (48. J. Barták [-] ) , J. Svoboda [-] , O. Soukup [-] , Z. Orestis [-] (90. A. Zima [-] ) , D. Havránek [-]

TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - P. Pavlíček [-] , M. Krkoška [-] (85. J. Hrynčuk [-] ) , M. Feigl [-] , J. Grus [-] (79. T. Podzimek [-] ) , S. Hrynčuk [-] (90. M. Antl [-] ) , O. Fišer [-] , T. Hrdlička [-] , J. Grus [-] , M. Hůlka [-] , V. Horák [-] (66. J. Soukup [-] )

ŽK: 43. D. Havránek - 80. J. Grus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - STÁDNÍK Vladimír, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích