D. Portužák 22.
J. Hrubý 77. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libušín svou výherní šňůru neprodloužil, doma remizoval s Braškovem


Branky


22. D. Portužák , 77. J. Hrubý (p.) - 65. Š. Lunger , 72. J. Brodský
11

Zápas Libušína skončil remízou, padly 4 branky a byli jsme svědky mnohých akcí, soubojů a velké bojovnosti. Domácí zažívají po dlouhé době velmi dobré období, další bod do tabulky tedy berou, preferovali by ale všechny tři. Pro hosty je bod také málo, zápas byl ale opravdu vyrovnaný, remíza je tak zasloužená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnost a kvalita

První poločas začal mírnou převahou Libušína, který se projevil hned zkraje utkání. Nejlepší střelec klubu, Hrubý, se ale nedokázal dostatečně zorientovat a přestřelil branku Braškova. Poté následoval průnik Křenka, který ale nastřelil jen boční sít branky. Útočníkům se gól vstřelit nepodařilo, zapojit se tedy musela obrana. Portužák si skvěle naběhl na centr Marouška z rohového kopu a překonal brankáře Vošmíka v hostující bráně - 1:0.

 

Následující minuty se poločas vezl na trendu převahy Libušína, která ale k dalšímu zásahu nevedla. Braškov měl také jisté náznaky, žádný útok se mu ale zužitkovat nepodařilo. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí, hosté tak měli v druhém dějství co dohánět. Libušín měl před sebou ale také těžký úkol - udržet vedení a dojít si pro tři body.

3 góly, srovnání a dělba bodů

Druhý poločas s sebou nenesl takovou dynamiku, jako ten první. Domácí sice stále hráli důstojně, kromě šance Křenka si ale nic výraznějšího nevypracovali. Iniciativu utkání tak postupně přebírali hosté, kteří ve výsledku zvládli naplno uchytit otěže střetu.

 

Posléze se jim jejich snahy vyplatily a byli odměněni vyrovnávacím gólem. Po přihrávce Brodského se k míči dostal Lunger a vyrovnal - 1:1. Domácí se nestihli zorientovat v probíhajícím dění na hřišti a už to bylo 1:2 pro Braškov. Po dlouhosáhlém centru do vápna Libušína si míč našel Brodský a poslal hosty do zaslouženého vedení.

 

Baník, opařen dvěma zásahy hostů, se následně pokoušel zápas dostat do alespoň remízového stavu. To se mu vzápětí také povedlo, když byl po dobrém průniku na zem sražen Obradovič a byla z toho penalta. K té se postavil Hrubý a srovnal na 2:2. V zápase se následně už nic důležitého neudálo a body se tak dělily. 



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: Příští týden opět nastoupíme na domácí půdě a čelit nám bude celek Velké Dobré, který nezažívá dobré období a na jaře moc bodů nezískal. Pouze v posledním zápase si zastřílel a porazil doma Hředle 9:1, tudíž budeme muset tyto jejich ofenzivní choutky rázně zastavit. V prvním poločase jsme byli lepší, v tom druhém nás hosté přehrávali. S velmi dobrým soupeřem jsme se tak rozešli smírně.




Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , J. Jechumtál [-] , D. Portužák [-] , D. Kolařík [-] - J. Maroušek [-] , J. Fujdiar [-] , M. Pucholt [-] , L. Křenek [-] (64. R. Kulikov [-] ) - N. Obradovič [-] , J. Hrubý [-]

SK Braškov
P. Vošmík [-] - V. Šimáček [-] , J. Zábranský [-] , J. Štoncner [-] , Š. Lunger [-] (81. M. Krovoza [-] ) , P. Urban [-] , P. Přichystal [-] (79. J. Šebesta [-] ) , J. Brodský [-] , M. Hudousek [-] , L. Osvald [-] , D. Veselý [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanák Leoš - STUMPF Jaroslav, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích