Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčice doma jasně přehrály Braškov, trefily se hned pětkrát


Branky


8

Zápas mezi Braškovem a Libčicemi byl jednoznačnou zálěžitostí. Po pěti gólech domácího klubu bylo o vítězi rozhodnuto už v prvním poločase, ve kterém domácí vstřelili hned tři z nich. Na výhře se velkou mírou podílel Paluka, který zaznamenal hattrick, Libčice tak získaly cenné body do tabulky, Braškov ztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly = tři body

V prvním poločase se měly oba kluby možnost rozkoukat a projevit své kvality, kterými jistě v obou případech disponují. Domácí, lépe postaveni v tabulce, ale přeci jen projevovali své kvality výrazně efektivněji. Hned ve 14. minutě se tak poprvé měnilo skóre. Poté, co se míče ujal Hrdina, následoval centr právě zmíněného hráče Libčic a Tyle využil zpětnou přihrávku nejlépe jak mohl. Střela, gól, 1:0.

 

Druhý zásah přišel hned vzápětí. V dalších vtěřinách se míče po ztrátě hostujícího útoku ujímá Voinikov, nachází opět Hrdinu a ten předkládá míč Palukovi, který střelou k tyčce upravuje skóre na 2:0.

 

Hosté, otřeseni průběhem, na dvě branky domácích nedokázali nijak reagovat. První poločas nám tak nabídl ještě jednu branku Libčic, která už opravdu definitivně stvrdila jejich dominanci na hřišti. Byl u toho znovu Hrdina, který tentokrát po skvělé kombinační akci našel Voinikova a ten uklidil míč za záda brankáře Vošmíka - 3:0. Poločas tímto výsledkem skončil, do šaten se tak šlo za jasného vedení domácích.

Potvrzení výhry a marná snaha hostů

Domácí měli v plánu své vedení z prvního poločasu udržet a možná i nějaký ten gól ještě přidat, aby si tříbodový zisk pojistili. Hosté z Braškova naopak plánovali velkolepý obrat, ke kterému ale měli opravdu hodně daleko. Libčice totiž hned v prvních minutách navýšili své vedení už na čtyřbrankové. Po přihrávce nikoho jiného než Hrdiny opět úřadoval Paluka, který parádním zásahem upravuje skóre na 4:0.

 

Následně se dočkali také hosté. V 68. minutě se do příežitosti dostal hostující Hudousek, který využil svých kvalit a po individuální akci nedal brankáři Michovskému šanci - 4:1. Domácí se ale nenechali jen tak zaskočit.

 

Navíc jim ke snaze neobdržení další branky pomohl i fakt, že v záverečných minutách obdržel za oplácení červenou kartu Zábranský, hosté tak šli do deseti. Libčice zvládly přidat ještě poslední, pátý gól, o který se znovu postaral Paluka a dokonal hattrick i demolici Braškova - 5:1. Zápas tímto výsledkem skončil, spokojenější tak mohli být domácí, naopak hosté budou mít v následujícím kole co dohánět.



Sestavy


AFK Libčice
V. Michovský [-] - I. Voinikov [-] (46. J. Lain [-] ) , J. Ptáček [-] (84. D. Kaláb [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] , M. Tenkl [-] (36. M. Faigl [-] ) , D. Čadek [-] , P. Vevera [-] , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] , J. Beneš [-]

SK Braškov
P. Vošmík [-] - Š. Lunger [-] (42. M. Krovoza [-] ) , V. Šimáček [-] , J. Zábranský [-] , J. Štoncner [-] , P. Urban [-] , T. Repaský [-] , P. Přichystal [-] (58. J. Šebesta [-] ) , J. Brodský [-] , M. Hudousek [-] , D. Veselý [-]

ŽK: 64. J. Lain , 81. O. Hrdina - 45. V. Šimáček , 69. J. Štoncner , 81. M. Krovoza . ČK: 81. J. Zábranský .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: BRÝL František - NERAD Vojtěch, MRKVIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jakub Jechumtál
Tip experta: výhra domácích

Braškov hraje na jaře výborně, ale v Libčicích se již pravidelně hraje těžce. Zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích