FOTO: Mšec-N. Strašecí v roli dorovnavače, Velká Dobrá jen těsně nedosáhla na výhru nad favoritem


Branky


45. J. Kapek (p.) , 92. P. Neužil - 51. P. Ondrášek , 80. R. Stříška
10

Zápas Mšeci-NS s Velkou Dobrou měl dle očekávání nejen fanoušků obou klubů přinést mnoho akce a zajímavých situací, což se ve výsledku také vyplnilo. Zápas silných klubů skončil remízou, když zápas v poslední minutě dorovnal domácí Neužil. Utkání tak lépe skončilo pro domácí, kteří museli dotahovat, hosté naopak v úplném závěru přišli o možnost tříbodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč: Zápas byl za mě z hlediska toho, že hrajeme B třídu, hrán ve velmi vysokém nasazení. Mrzí mě, že máme ze zápasu dva zraněné hráče, to je asi největší kaňka utkání. Jinak opravdu musím zmínit emoční vypjetí zápasu a celkově odhodlání hráčů i okolních členů týmů.




Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
I. Haužvic [-] - L. Mrázek [-] (85. V. Hankocy [-] ) , M. Erba [-] , P. Neužil [-] , P. Kučera [-] , J. Čech [-] , J. Trégr [-] (10. T. Janoušek [-] ) , J. Ducár [-] , M. Krupička [-] (65. P. Nováček [-] ) , J. Kapek [-] , D. Mašek [-] (84. J. Mrázek [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - J. Faktor [-] , P. Ondrášek [-] , M. Hašek [-] (73. V. Kolmistr [-] ) , V. Křiváček [-] (93. M. Linhart [-] ) , M. Servus [-] (81. R. Volman [-] ) , R. Stříška [-] , T. Andruchovič [-] (81. D. Strnad [-] ) , M. Zelenka [-] , M. Bílek [-] , K. Přibyl [-]

ŽK: 40. D. Mašek , 88. J. Ducár , 94. P. Nováček - 59. T. Andruchovič , 63. M. Hašek , 93. P. Ondrášek . ČK: 89. J. Ducár - 88. R. Stříška .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šebela Jiří - STEJSKAL Jaroslav, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 5. 2024 09:33
Tak tento fotbalový zápas byla jedna velká perlička. Odpískané ofsajdy, které nikdo jiný neviděl. Ruka co viděl jen pomezní rozhodčí, agresivita na hřišti v podobě držení pod krkem protihráče ( vyhodnoceno pouze žlutou kartou ), při gólu vběhnutí ze střídačky dalšího hráče na hřiště ( to pro změnu neviděl ani jeden rozhodčí ) a další a další perličky. Je neuvěřitelné co je v dnešní době vidět na hřišti, kdy nějaké fair play samotným rozhodčím nic neříká. O to smutnější, že to nic neříká už ani samotným delegátům, kteří mají hodnotit práci rozhodčích. Prostě ruka ruku myje. Dokud se konečně někdo nevzpamatuje a nezačne trestat rozhodčí a delegáty za v některých případech i zmařené zápasy, pak tak krásná hra jako je fotbal zmizí ze seznamu oblíbených sportů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Mšec bude chtít udržet druhé místo a hostům nenechá nic zadarmo, vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích