1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 15:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby pro Semice, v Protivíně rozhodl Keclík


Branky


13

Okresní derby nabídlo v Protivíně všechny branky ve druhém dějství, po kterém se ze tří bodů radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Námaz

Na první branku si velmi slušná divácká návštěva počkala až do 59. minuty, ve které se prosadili, doposud aktivnější, hosté. Zbytečný rohový kop v podání Protivína proměnil v semickou radost Jiří Sádlo, který si parádně naskočil na letící míč a překonal brankáře Váverku. Domácí následně přeskupili své síly a hnali se za vyrovnáním, které přišlo v 75. minutě. Přízemní střelu Zbyňka Vorla sice brankář Dvořáček vyrazil, následně se však míč odrazil k nohám Jaromíra Vorla, který vrátil míč do pokutového území, kde ho za brankovou čáru dotlačil Patrik Hrachovec. Závěrečné minuty utkání tak slibovaly zajímavou podívanou, která přinesla šance na obou stranách. 

V 88. minutě se míče zmocnil střídající Vojtěch Štěpka, jeho střelu však k domácí smůle zastavila tyč. Rozhodnutí o osudu utkání tak přinesla poslední minuta utkání, ve které Kulík nepřesně rozehrál a hosté se hnali do rychlého protiútoku, který gólově zakončil Pavel Keclík. Semice se tak dočkaly vítězství v okresním derby poměrem 2:1 a díky další porážce Dražic odskočili svému soupeři v boji o udržení na čtyři body. Naopak Protivín přišel o svojí třízápasovou a zároveň bodovou sérii. 



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Přes 200 diváků vidělo zajímavé okresní derby. Domácí bez Říhy a Petra se Z.Vorlem, Kulíkem a Štěpkou jen na lavičce nastoupili po minulých vydařených zápasech v moc velké pohodě, trochu lehkomyslně a laxně. Zato nabuzení hosté do utkání vlétli, od začátku udávali tempo a naštěstí pro nás zahazovali šance. A bylo jich dost. Do kabin se šlo v poločase za bezbrankového stavu, ale mohli jsme prohrávat o dva až tři branky. Nápor hostů pokračoval zhruba do 60. minuty, podařilo se jim po rohu hlavičkou Sádla vstřelit branku. Pak jsme vystřídali, přeskupili se a rázem bylo hřiště naše. Vyrovnali jsme, když střelu Z. Vorla gólman hostí vyrazil do strany, zdánlivě ztracený míč vrátil před branku J. Vorel a Hrachovec dotlačil míč za čáru. Pak jsme sahali po vítězství, jenže Štěpkovu střelu v 88. minutě zastavila tyč. Ale nápor dál pokračoval. Bohužel v 90. minutě přišla fatální chyba v obraně, klasický „námaz“ soupeři, a úplně volný Keclík prostřelil po zemi Váverku.

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Konečně přišlo také po dlouhé době vítězství a myslím si, že zaslouženě. První poločas jsem byli lepším týmem a Protivín jsme překvapili naší hrou. Naši největší bolestí však bylo vstřelit gól, a tak poločas skončil 0:0. Ve druhé půli jsme sice ten tížený gól dali, ale pak jsme úplně přestali hrát a zejména kluci Vorlů a Hrachovec nám začali dělat problémy. Po vyrovnání domácích jsme nakonec mohli i prohrát, naštěstí jsme však v poslední minutě vstřelili z brejkové situace druhý gól. Zlaté tři body a jsme za ně rádi. Jedeme však dále zápas od zápasu.



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - P. Hrachovec [-] , J. Pícha [-] (62. Z. Vorel [-] ) , T. Zeman [-] , D. Stropnický [-] (72. V. Štěpka [-] ) , L. Buko [-] , D. Bečvář [-] , M. Nedvěd [-] , M. Zach [-] , J. Vorel [-] , J. Polanský [-] (79. V. Kulík [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , J. Micka [-] (66. M. Valach [-] ) , R. Veleman [-] (46. M. Kačírek [-] ) , P. Listopad [-] , J. Sádlo [-] (79. J. Řezáč [-] ) , J. Hrala [-] (73. P. Valach [-] ) , J. Keclík [-]

ŽK: 40. P. Hrachovec - 60. J. Sádlo .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SMOLA Martin - FRČEK Filip, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Lízal
Tip experta: výhra domácích

Písecké derby lépe zvládne Protivín, ale Semice budou důstojným soupeřem do posledních minut.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích