M. Beko 22.
R. Szó 33. (p.)
J. Toth 89.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 10:15

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů z horních pater tabulky ovládl Olešník


Branky


22. M. Beko , 33. R. Szó (p.) , 89. J. Toth
12

Vložené třicáté kolo nabídlo také souboj toho nejlepšího, co nejvyšší krajská soutěž nabízí. Třeboňská Jiskra zavítala na půdu Olešníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestá výhra v řadě

I druhé vzájemné měření sezony ovládla nakonec družina trenéra Chlumeckého, která se ujala vedení ve 22. minutě, kdy gólový účet zápasu otevřel Matúš Beko. Hosté, kteří se museli obejít bez kanonýra Průchy, navíc o jedenáct minut později inkasovali podruhé. Sudí Šťastný nařídil pokutový kop pro Olešník, který s přehledem proměnil Robert Szó.

Hosté sice chtěli s nepříznivým výsledkem utkání ve druhém poločase něco udělat, jejich cestu za vyrovnáním však poslalo do nulových hodnot vyloučení Tůmy, který za svůj obranný zákrok v 54. minutě uviděl přímou červenou kartu. V oslabení už se Jiskra na nic nezmohla a naopak na druhé straně uzavřel v 89. minutě gólový účet zápasu Jakub Toth. V té chvíli byl na hřišti také střídající David Lafata, jenž se vrátil na fotbalový trávník po svém obnoveném zranění. 

Olešník tak ve šlágru předehrávaného kola zvítězil poměrem 3:0 a po vítězství nad třeboňskou Jiskrou si připsal šesté vítězství v řadě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Věděli jsme, že soupeř je dobrý na míči a má rychlé kraje. Bohužel po našich chybách v prvním poločase jsme inkasovali hned dvakrát. Také jsme si vytvořili šance na snížení, ale netrefili branku. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním vstřelit kontaktní gól. Bohužel v 54. min. po chybě Tůma obdržel červenou kartu. Museli jsme hned reagovat na rozestavění. Hodně jsme bránili i přesto jsme si vytvořili šanci na skórování. Střela ale letěla vedle branky. V 89. min. jsme dostali třetí gól. Olešník zaslouženě vyhrál. Nás zradil první dotek s míčem a zakončení.



Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - L. Vojta [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Toth [-] , J. Řepa [-] (74. P. Knietel [-] ) , T. Vrážek [-] (85. D. Lafata [-] ) , R. Szó [-] , M. Pavlík [-] (78. D. Heller [-] ) , M. Miklík [-] , M. Beko [-] (83. J. Píša [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - F. Radosta [-] , J. Schneider [-] (82. J. Meškan [-] ) , J. Vrána [-] (70. J. Divoký [-] ) , P. Tůma [-] , J. Matoušek [-] , D. Andres [-] , D. Širhal [-] , J. Zavadil [-] , M. Pánek [-] , L. Hromádka [-]

ŽK: 70. R. Szó - 17. P. Tůma , 42. D. Andres , 52. J. Schneider , 57. D. Širhal . ČK: 54. P. Tůma .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KRČÍN Jan, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Lízal
Tip experta: remíza

Zápas ukáže souboj dvou velice kvalitních týmů. Pro oko diváka to bude velmi pohledný fotbal, vítěze však tento duel nenajde.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích