2:3
(1:0)
68. J. Meidl (p.)
73. R. Štos
95. M. Sklář (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov sahal po prvních bodech, o osudu utkání rozhodl vlastní gól


Branky


25. P. Borovka , 88. P. Borovka - 68. J. Meidl (p.) , 73. R. Štos , 95. M. Sklář (vl.)
14

Středeční utkání v Jankově nabídlo nejen pět branek, ale také hořký konec pro domácí příznivce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ach ta minuta!

Aktivní sice byli v úvodu utkání domácí, první šanci ke vstřelení gólu si však připravili hosté. Povedený pokus Vaníčka však zastavila branková konstrukce. Na tahu tak byli domácí a ve 25. minutě se Jankov přece jenom dočkal. Obrovskou chybu hostí potrestal úvodním gólem v utkání Petr Borovka. Paradoxně však inkasovaný gól hosty nakopl a Olympie postupně přebírala otěže zápasu. Moment utkání, který patřil jednoznačně hostům, následně umocnilo i zranění domácího Bohoňka, jehož ztráta přinesla jankovským velké ztráty.

Druhý poločas tak přinesl vyrovnávací branku v 68. minutě kdy nařízený pokutový kop po faulu Kysely proměnil Jan Meidl. Hosté se rázem navíc ujali i vedení, když o pět minut později překonal brankáře Komárka parádní hlavičkou Radim Štos. Jankov se však nevzdával a další dramatický moment utkání nastal v 88. minutě. Petr Borovka získal míč a následnou střelou na přední tyč vyrovnal stav utkání. 

Jankov sahal po prvním jarním bodu a zdálo se, že se ho i dočká. Jenže v páté nastavené minutě došlo na rohový kop hostů, při kterém otřel Mezera míč o domácího Matěje Skláře, který si míč srazil do vlastní sítě. Jankov tak nakonec podlehl Olympii poměrem 2:3 a nadále čeká na první body v jarní části sezony. Naopak Týn si připsal čtvrté "bodové" utkání z posledních pěti duelů. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Bylo to blízko… O to víc to mrzí… Ale je to jen fotbal. Rozmrzelost byla po středečním svátečním utkání předehrávaného 30. kola krajského přeboru na jankovských fanoušcích zřetelná. O hráčích ani nemluvě. Pozitiva jsou jasná. Dva vstřelené góly mužstvu dodaly elán a zároveň možnost bojovat o první jarní body. Bohužel v páté nastavené minutě po rohovém kopu přišla smolná situace a vlastní gól Matěje Skláře, jenž týnské Olympii nakonec přisoudil tři body.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: Zápas na krásném hřišti začal držením balonu domácích v prvních jednotkách minut, m jsme se posouvali a čekali na možně brejky. První hned Vaníček orazil tyčí. Pak jsme udělali při výstavbě chybu my a Jankov nás potrestal. Pak jsme si vytvořili tlak a nějaké možnosti, ale bez branky. Do druhé půle jsme změnili rozestavení a měli jsme v podstatě plošný tlak, kde jsme postupně zápas otočili. Množství zakončení bylo obrovské, trefili jsme tyče, břevna a nechali vyniknout i gólmana Komárka. Těsně před koncem nám propadla situace za vápnem a Jankov srovnal. Nicméně tlak pokračoval a byli jsme aktivní a dokázali otočit opět v nastavení, kde Mezera trefil z rohu zasloužené vítězství.



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - S. Kysela [-] , P. Borovka [-] , M. Tejko [-] , J. Bohoněk [-] (43. M. Sklář [-] ) , D. Točík [-] (75. T. Hüttner [-] ) , J. Beníšek [-] , T. Troup [-] , J. Vokurka [-] (92. D. Šindelář [-] ) , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Mravec [-] , J. Brom [-] , L. Gutwirth [-] (41. T. Houska [-] ) , J. Meidl [-] , M. Šálený [-] (46. J. Mezera [-] ) - M. Procházka [-] (41. L. Maxa [-] ) , F. Ullrich [-] , J. Hudeček [-] , R. Štos [-] , F. Vaníček [-] (78. M. Beránek [-] ) -

ŽK: 46. D. Točík , 52. L. Kočí , 91. P. Borovka - 27. J. Brom , 84. J. Hudeček .
Hráči zápasu: P. Borovka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HRUŠKOVÁ Katka - DUNOVSKÝ Karel, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Lukáš Lízal
Tip experta: výhra hostů

Pětizápasové čekání Jankova na vstřelený gól mluví za vše a Týn si připíše první jarní výhru na hřišti soupeře.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů