Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 13:30

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše oplácela! Třeboni vstřelila pět branek


Branky


16

Šlágr kola z horních pater tabulky přinesl souboj Roudného s Třeboní, která na podzim zvítězila nad Malší poměrem 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiná pohádka

Sobotní utkání si pod svá křídla vzal domácí Viktor Kadlec, který nejprve poslal už po devíti minutách hry nádherným sólem do vedení a následně o šest minut později předvedl podobný průnik, který pohotově zakončil další útočník domácích Martin Vlk. Třeboň nevěděla, kam dřív skočit a naději na návrat do utkání přišla ve 24. minutě, kdy po faulu na Průchu nařídil sudí Leiš pokutový kop pro hosty. Hromádkův pokutový kop ovšem perfektně "zpacifikoval" brankář Hřebejk. Zákonitě tak musel přijít trest a ve 34. minutě přidal třetí branku domácích Matyáš Zachař, který stál ve správný čas na správném místě a doklepl míč do branky. 

Druhý poločas začal, tam kde skončil první a Malše o osudu utkání definitivně rozhodl během necelých pěti minut, ve kterých se dvakrát prosadil Viktor Kadlec, který tak dokonal svůj hattrick. Gólový účet utkání uzavřel v 78. minutě hostující Leoš Hromádka, jehož přesný pokus znamenal pro Třeboň pouze čestný zásah.

Malše tak zvítězila poměrem 5:1 a zakončila povedený anglický týden s dvaceti vstřelenými góly. Naopak Třeboň si připsala po porážce v Olešníku další tvrdý direkt. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Začátek zápasu začal z ostra. Hra se přelévala. Bohužel jsme již v 9. min. inkasovali. Kadlec přešel přes naše tři hráče a skóroval. V 15. minutě jsme inkasovali podruhé, kde jsme špatně odbránili protiútok. Za stavu 2:0 dostal Průcha dobrý míč mezi stopery a ve vápně byl podražen. Věřili jsme, že se vrátíme zpět do zápasu, ale penaltu jsme neproměnili. Soupeř nás potrestal do poločasu potřetí. Po chybě v rozehrávce jsme před vápnem přišli o míč a soupeř hned trestal. Ve druhém poločase jsme chtěli vstřelit kontaktní gól, ale po našich ztrátách míče měl soupeř bleskové protiútoky a hráč Kadlec nám v 50. a v 55. min. vstřelil další dva góly. V 78. min. čestnou branku vstřelil Hromádka. Roudné nás vyškolilo z produktivity. Zápas měl tempo, ale dostat 5 branek je hodně.



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Wohlgemuth [-] (63. D. Šrámek [-] ) , L. Vávra [-] (71. D. Cepák [-] ) , M. Vlk [-] (89. M. Michálek [-] ) , D. Vogl [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] (86. M. Benda [-] ) , V. Míka [-] , P. Cepák [-] , M. Zach [-] , D. Zíka [-] (82. P. Vařil [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - J. Kubata [-] , M. Průcha [-] , J. Schneider [-] (56. D. Širhal [-] ) , J. Vrána [-] , L. Hromádka [-] , D. Andres [-] , J. Zavadil [-] (79. J. Vranovský [-] ) , M. Pánek [-] , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-]

ŽK: 32. T. Hřebejk , 73. D. Cepák , 89. V. Míka - 18. J. Matoušek , 58. M. Průcha , 66. F. Radosta , 73. D. Širhal .
Hráči zápasu: V. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LEIŠ Filip - KRČÍN Jan, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marek Černoch
Tip experta: výhra domácích

Hodně zajímavé utkání, ve kterém možná rozhodně aktuální forma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích