Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 15:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín nadělil Oseku osm branek


16

Zápas v Protivíně se v sobotu stal noční můrou Oseku, který musel zkousnout hořkou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za osm!

Osek dorazil do Protivína ve velmi oslabené sestavě a domácí tak od úvodu dokazovali to, komu hřiště patří. Na první branku utkání se čekalo do 23. minuty, ve které brankáře Pokorného překonal Zbyněk Vorel, který využil zpětné přihrávky Bečváře. Právě David Bečvář byl dalším, dvojnásobným, úspěšným střelcem domácího týmu, když nejprve překonal Pokorného povedenou střelou a následně lízl Vorlovu střelu za bezmocného brankáře Oseku. Stav 3:0 vydržel pouze další tři minuty, když ve 33. minutě přidal svojí druhou branku i Zbyněk Vorel. Diváci volali po páté a jejich přání bylo vyslyšeno ve 39. minutě, kdy se ranou o břevno prosadil Patrik Hrachovec.  

Domácí si tak zajistili tříbodové vítězství během prvního dějství a tempo hry tak zákonitě ve druhém půli výrazně opadlo. I tak se ovšem fanoušci dočkali dalších branek! V 79. minutě posunul Buko míč na Hrachovce, jehož zpětnou příhrávku zúročil povedenou střelou David Stropnický. Třetím dvojgólovým střelcem Protivína se stal v 81. minutě Patrik Hrachovec a gólový účet zápasu uzavřel v 87. minutě střídající Václav Kulík.

Protivín tak nakonec zvítězil poměrem 8:0 a připsal si velmi povedený zápas, na který bude chtít Osek naopak co nejdříve zapomenout.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Hosté vzhledem k velké marodce nastoupili ve velmi oslabené sestavě a toho jsme dokázali využít. První dvě superšance jsme sice nedali, ale během prvního poločasu jsme se rozstříleli, takže poločasový výsledek byl 5:0. Ve druhé části hrál Protivín v tréninkovém tempu, prostřídal všechny hráče a dokázal přidat ještě další 3 branky. Hosté vážněji ohrozili Váverku asi dvakrát, jeden závar vyřešil, pak mu pomohla po Hochově trestňáku tyč.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Doplníme...



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - J. Vorel [-] (81. V. Kulík [-] ) , T. Zeman [-] (46. T. Sháněl [-] ) , D. Bečvář [-] (65. M. Zach [-] ) , P. Hrachovec [-] , Z. Vorel [-] (55. D. Stropnický [-] ) , D. Bečvář [-] , J. Pícha [-] , M. Nedvěd [-] , L. Buko [-] , J. Polanský [-] (46. V. Štěpka [-] )

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Šůs [-] (37. D. Šulc [-] ) , J. Diviš [-] , M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , M. Kroupa [-] (58. J. Sýkora [-] ) , M. Brabec [-] (68. T. Hromek [-] ) , A. Vachulka [-] , J. Hoch [-] , D. Gondek [-] , J. Balogh [-]

ŽK: 80. J. Pícha - 60. A. Vachulka , 86. J. Hoch .
Hráči zápasu: Z. Vorel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Votava Pavel - HANZLÍKOVÁ Aneta, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marek Černoch
Tip experta: výhra domácích

Osečtí mají bohužel problémy se sestavou, tak doufám že se brzy dají do kupy, domácí nemají špatné jaro a jejich prostředí rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů