0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice vyloupily Jankov


Branky


16

Jediný nedělní zápas se v rámci čtyřiadvacátého kola odehrál v Jankově, kam dorazily Třebětice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná partie

Třebětice, které ve středu porazily Osek poměrem 5:1, se od začátku utkání ujali vůdcovské role a Motáky poslal do rychlého vedení už ve 12. minutě Vojtěch Švarc, jehož individuální akci nezastavil ani brankář Komárek. Jankov se mohl dočkat vyrovnání po dvaceti minutách hry, proti však byla hostující obrana v čele s brankářem Zejdou. Řada tak přišla opět na hosty a ve 30. minutě poslal Třebětice do dvoubrankového trháku Filip Nehyba, který se prezentoval povedeným lobem. Domácí tato branka srazila na kolena a definitivní pojistku tří bodů pro Motáky přidal přesně po hodině hry Vojtěch Havlík, na jehož hlavičku neměl brankář Komárek nárok. Gólový účet zápasu uzavřel o devět minut později kapitán Roman Nehyba, který nadvakrát překonal brankáře Komárka. 

Jankov tak nadále v jarní části sezony tápe a po další porážce opět zeslábly naděje na záchranu soutěže. Naopak Třebětice si připsaly druhé vítězství v řadě a výkonnostně míří do vyšších pater. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Tečku za 24. kolem krajského přeboru udělal souboj posledního Jankova s nováčkem z Třebětic. Ten do Precis arény přijel posilněn středeční výhrou v Oseku a v podstatě od začátku se ujal vůdčí role na perfektním pažitu jankovského hřiště. Do poločasu se dokázali “Motáci” dvakrát prosadit, kdežto už tak oslabený Jankov musel kvůli zdravotním potížím dvakrát sáhnout ke změně v sestavě. Po přestávce se hrál bezemoční fotbal bez většího vzrušení. O vzruch se tak starala pouze početná skupina hostujících fanoušků, která byla odměněna dalšími dvěma góly svých miláčků. Konečné skóre 0:4 zhruba odpovídá dění na trávníku.

FK Sokol Třebětice
FB FK Třebětice: V Jankově vítězíme 0:4 před početnou Motáckou kulisou!



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - P. Borovka [-] , T. Troup [-] , D. Točík [-] , J. Beníšek [-] (46. T. Cícha [-] ) , J. Vokurka [-] (83. D. Šindelář [-] ) , M. Lovička [-] (29. M. Kocian [-] ) , M. Votava [-] , S. Kysela [-] , L. Kočí [-] (43. T. Hüttner [-] ) , V. Jirkovský [-]

FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - O. Černoch [-] , F. Solař [-] (82. D. Kelbler [-] ) , F. Nehyba [-] (59. J. Cech [-] ) , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , V. Havlík [-] , V. Švarc [-] (73. L. Gall [-] ) , V. Habr [-]

ŽK: 12. J. Beníšek , 33. V. Jirkovský .
Hráči zápasu: V. Švarc .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KOLLMANN Jaroslav, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Marek Černoch
Tip experta: výhra hostů

Tady více věřím hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích