Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:30

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko zdemolovalo Rudolfov devíti góly


22

V Rudolfově se fanoušci dočkali devíti branek, které rozradostnily zejména hostující příznivce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice!

O osudu utkání rozhodl v Rudolfově už jeho úvod, který hráčům Milevska náramně vyšel. Gólový účet zápasu otevřel již po čtyřech minutách utkání Jaroslav Hadáček, který nezůstal u jedné branky a rázem brankáře Keřku překonal o sedm minut později i podruhé. Na zkušeného hostujícího útočníka navíc navázal ve 13. minutě Ondřej Souček a o osudu utkání bylo de facto rozhodnuto. Domácí nevěděli, kam dřív skočit a v 19. minutě prohrávali pro brance Jakuba Kortana již 4:0. Hostující diváci rázem volali i po páté brance a vzduchotechnici volání vyslyšeli. Po půl hodině hry se k míči probojoval Daniel Petřík, který svojí první brankou v utkání korunoval poločasový stav zápasu. 

Zbytek utkání se nesl ve znamení hostujícího útočného dua Hadáček - Petřík a kdo čekal zvolnění hostujícího tempa ve druhém dějství, tak byl rychle vyveden z omylu. Již v první minutě druhého poločasu totiž přidal šestou branku Milevska, a zároveň svojí druhou v utkání, Daniel Petřík.

Souboj o první hattrick utkání gradoval a prvním střelcem hattricku se nakonec stal v 63. minutě Jaroslav Hadáček, na kterého o třináct minut později navázal povedeným pokusem i Daniel Petřík. Poslední slovo měl však v 87. minutě osmadvacetiletý Jaroslav Hadáček, který uzavřel to, co ve 4. minutě započal. 

Milevsko tak zvítězilo v Rudolfově 9:0 a připsalo si důležité tři body v souboji o konečné páté místo. Naopak Rudolfov zůstává na desáté pozici. 



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: V první čtvrthodině se nám podařilo dát rychle 3 góly a tím se určil ráz zápasu. Pro domácí už to pak bylo složité. Musím kluky pochválit, kdy jsme většinu utkání drželi míč, kombinovali a do zápasu jsme přenesli to, čemu se věnujeme na tréninku. V zápase jsme byli trpělivý při zakládání akcí, kluci hráli s míčem rychle a na vzdálenosti o kterých se spolu bavíme, že chceme hrát. Tím se nám dařilo soupeře přehrávat i v jednotlivých prostorech a dostávali jsme se do poslední třetiny hřiště.. Nemyslím, že bychom si vytvořili v tomhle zápase víc šanci než jindy. V tomhle zápase jsme ale byli oproti jiným zápasům i produktivní.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] , O. Tlamsa [-] , J. Novotný [-] , J. Toman [-] (46. O. Štolba [-] ) , D. Boček [-] (46. O. Hajný [-] ) , M. Fischer [-] , F. Peiger [-] , Š. Prokeš [-] , M. Sládek [-] , R. Tyrpák [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Hušek [-] (65. A. Law [-] ) , V. Přibyl [-] (51. F. Hadáček [-] ) , T. Pich [-] , D. Petřík [-] , J. Kortan [-] (50. V. Baštýř [-] ) , O. Souček [-] (65. K. Samec [-] ) , M. Volf [-] , R. Bártík [-] (46. M. Hejl [-] ) , J. Marvan [-] , J. Hadáček [-]

ŽK: 59. Š. Prokeš - 57. M. Volf .
Hráči zápasu: J. Hadáček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Frček Filip - DUNOVSKÝ Karel, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Pavel Tůma
Tip experta: výhra hostů

Rudolfovu se poslední dobou moc nedaří a proti silnému Milevsku doma prohraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza