Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2024 18:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním ovládla domácí Hluboká


Branky


21

Páteční předehrávka přinesla na půdě týmu z podzámčí šest branek, které musel zkousnout poslední Jankov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za šest!

Šestigólovou přestřelku odstartoval po patnácti minutách hry Tomáš Křiváček ml., který si našel Skálův vyboxovaný míč a následně domácí hráč svojí technickou střelou poslal hrací předmět přímo do nechráněného kouta hostující branky. Tentýž hráč se navíc o devět minut později prosadil i podruhé a favorit tak postupně potvrzoval svojí roli. Do konce poločasu navíc Hluboká přidala i třetí branku, když zůstal ve 30. minutě zcela osamocený Jiří Rubick, který neměl žádný problém uklidit míč do odkryté branky. 

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném řádu a Hluboké vstřelila další tři branky. V 60. minutě nařídil sudí Krčín nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil střelec Tomáš Tauber. O tří minuty později navíc došlo na pátý gól, o který se postaral střídající Tomáš Křiváček st. a gólový účet zápasu uzavřel v 89. minutě další střídající hráč Filip Dědina, který vystihl zpětnou přihrávku Jirkovského. 

Hluboká si tak připsala vítězství 6:0 s čistým kontem a už příští víkend můžou svěřenci trenéra Otepky slavit mistrovský titul. Naopak Jankov se pomalu propadá k sestupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Herní převahu jsme dokázali vyjádřit i počtem vstřelených branek, když jsme se v každém poločase třikrát prosadili. Několik dalších příležitostí jsme neproměnili, ale celkově jsme potvrdili roli favorita tohoto utkání.

SK Jankov
Web SK Jankov: Brány 25. kola krajského přeboru otevřela páteční předehrávka Hluboké nad Vltavou s posledním Jankovem. Vedoucí tým tabulky, který v předchozích osmi zápasech neinkasoval, byl jasným favoritem a svou roli jednoznačně potvrdil. Hosté, kteří se museli obejít nejen bez řady hráčů, ale i hlavního trenéra, byli po celé střetnutí pod neustálým tlakem, a tak konečný výsledek 6:0 nikoho nepřekvapí. Hluboká po další výhře směle kráčí za postupem, kdežto hostující družina se s nejvyšší krajskou soutěží pomalu loučí.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Pavelec [-] - J. Krejčí [-] , M. Otepka [-] (72. O. Pilný [-] ) , T. Antoš [-] - V. Hrachovec [-] , T. Křiváček [-] (75. F. Dědina [-] ) , M. Škoda [-] , J. Rubick [-] (72. R. Dohnal [-] ) , A. Sypal [-] - J. Píša [-] (46. T. Křiváček [-] ) , T. Tauber [-] (86. T. Pecka [-] )

SK Jankov
J. Skála [-] - M. Sklář [-] , P. Borovka [-] , A. Hanzlík [-] , T. Hüttner [-] , M. Kocian [-] (61. J. Šindelář [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Votava [-] , S. Kysela [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

ŽK: 72. V. Hrachovec - 27. S. Kysela , 57. M. Votava , 57. L. Kočí , 59. J. Skála .
Hráči zápasu: T. Křiváček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krčín Jan - ŠŤASTNÝ Radek, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Pavel Tůma
Tip experta: výhra domácích

Zde je to jasná partie. Domácí vyhrají rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích