K. Marek 51.
M. Tetur 64. (vl.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:15

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Jedovnice ztratily i na Lipůvce


Branky


51. K. Marek , 64. M. Tetur (vl.) - 23. V. Pernica
9

Jedovnice se propadají dál tabulkou a tentokrát se nachází již na 12. místě. Hrůzostrašná bilance pokračuje dál. Naopak Lipůvka se dostala na 8. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal a Jedovnice držely míč na svých kopačkách. Ve 23. minutě udeřili hosté poprvé a to z rohového kopu, který si na přední tyči míč našel Pernica 0:1. Zápas byl vyrovnaný a hrálo se spíše o střed hřiště. Žádné velké gólové příležitosti první poločas nenabídl.

Druhý poločas byl ale jiný. Hráči ASK zabrali a předváděli pěkné kombinační akce. V 51. minutě si po zakončení Bohatce a zákroku brankáře našel míč dobíhající K.Marek a vyrovnal na 1:1. To domácí nakoplo ještě víc. V 64. minutě po nákopu za obranu vypadalo že si hostující obránce v klidu poradí. Ale výborný presing kapitána Jacoba Pospíšila zapříčinil společně s drnem na hřišti, že malá domů skočila precizním lobem přes golmana Jedovnic a domácí šli díky vlastnímu gólu do vedení 2:1. Do konce zápasu si ASK dokázala tento náskok pohlídat a berou důležité 3 body. 



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Do zápasu jsme nastupovali opět v pozměněné sestavě, ale tentokrát na domácím hřišti, kde jsme letos velmi silní. Co je ale na tom všem nejlepší? Že jsme 3 zápasy před koncem jasně zachráněni v okresním přeboru. Velký úspěch který se povedl celému týmu. První rok ve vyšší soutěži a držíme pěkné 8.místo tabulky.




Sestavy


ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - J. Kovář [-] , M. Čuhel [-] , R. Bohatec [-] (85. V. Novotný [-] ) , O. Pavlík [-] , V. Kučera [-] (54. D. Kovář [-] ) , M. Nechvátal [-] (92. O. Švejda [-] ) , J. Pospíšil [-] , T. Hochman [-] , V. Bábor [-] , K. Marek [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - V. Pernica [-] , M. Tetur [-] (72. L. Kučera [-] ) , J. Sedláček [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , K. Vintr [-] (82. M. Konečný [-] ) , D. Kučera [-] , D. Zukal [-] , Š. Hrivík [-] , J. Fránek [-]

ŽK: 35. M. Nechvátal , 52. T. Hochman , 60. D. Kovář - 44. V. Pernica , 69. K. Vintr .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - ODEHNAL David, BRÁZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích