Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na první gól Chlumci stačilo 20 vteřin, hosté dorazili v deseti


Branky


7

O víkendu Chlumec nad Cidlinou C přivítal na domácí půdě Vrchlabí B, které jasně deklasoval 5:0. Hosté do Chlumce přicestovali pouze v deseti. Na gól asi devět desítek fanoušků příliš dlouho nečekalo. Domácí Jan Věříš skóroval totiž již 20 vteřin po úvodním hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér domácích René Chaloupka poznamenal, že po vstřelené brance hosté statečně vzdorovali, a to až do 70. minuty. „Rozchytali jsme jim gólmana a lapali se do ofsajdových pastí,“ komentoval Chaloupka. Hosté skutečně většinu zápasu i v neúplné sestavě odolávali, soupeř totiž zbylé góly nasázel až po 70. minutě utkání.

 

„Vítězství povinné, ale kostrbaté. Máme na čem pracovat zejména v kombinaci a překonávání bloku. Do sestavy nám naskočili i čtyři mladší dorostenci, kteří určitě nezklamali,“ doplnil k zápasu domácí Chaloupka. Současně složil pochvalu rozhodčím z Pardubicka a nově vzniklému fanklubu s bubnem, který byl složený ze zraněných a rekonvalescentů chlumeckého týmu B a C.

 

Vrchlabští zápas i vysokou prohu komentovali s pokorou. „Domácí mužstvo vyhrálo zcela zaslouženě. My jsme jejich hře jakž takž do šedesáté minuty odolávali, ale poté nám došly síly. Přesto musíme desítku našich hráčů za bojovný výkon a taktické vedení zápasu pochválit. Pochvalu zaslouží i výborní diváci a trojce rozhodčích,“ zněly ohlasy z týmu hostů.

 

Zaslala Kateřina Vaníčková.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou C
O. Němec [-] - M. Kučera [-] - P. Hajský [-] , D. Hubený [-] , L. Heger [-] , D. Mlynář [-] (70. J. Věříš [-] ) , J. Věříš [-] (70. Š. Volejník [-] ) , T. Divišek [-] (78. V. Cholasta [-] ) , D. Šafránek [-] , V. Kříž [-] (56. . Syrový [-] ) , P. Holman [-] (56. J. Volejník [-] )

FC Vrchlabí B
O. Šíd [-] - P. Kraus [-] , M. Votoček [-] , D. Tran [-] , Š. Havelka [-] , M. Grohman [-] , J. Cink [-] , J. Šimůnek [-] , F. Jech [-] , D. Kršík [-]

ŽK: 55. P. Kraus , 64. F. Jech , 88. J. Cink .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - ZBUDIL Filip, POLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů