Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 16:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B doma zdolaly Studenec


Branky


0

V zápase dvou týmů hrající o záchranu zvítězila rezerva Dukovan posilněna o hráče prvního týmu nad Studencem v poměru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Ve středu na státní svátek doma přivítaly Dukovany B fotbalisty že Studence. V souboji dvou posledních mužstev byli domácí výrazně posíleni hráči z "A" týmu. V první půli byli domácí jasně lepší, hlavně co se týče držení míče a vytváření si šancí. Do poločasu se jim po mnoha šancích podařilo třikrát skórovat. Střelecky se postupně prosadili, Prokeš, Viklický, Čermák a po poločase pohodlně vedli 3:0.

Domácí si výhru pohlídali

Do druhé půle domácí čtyřikrát prostřídali. Do hry nastoupili hráči běžně hrající za rezervu a na hře to bylo znát. Hra se postupně vyrovnala a hosté po střele Strnada snižili na 3:1. Poté hosté zahodili ještě dvě dobré šance a domácím se povedlo zvýšit na 4:1. Přihrávku do malého vápna zužitkoval B.Horák. Zbytek utkání se jen dohrával bez větších šancí. Všechny body tak zůstávají v Dukovanech, které tak udělaly obrovský krok k záchraně.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Na státní svátek jsme doma přivítali Studenec. V souboji dvou posledních mužstev jsme byli výrazně posíleni hráči z "A" týmu. V první půli jsme jasně byli lepší co se týče držení míče a vytváření si šancí. Do poločasu se nám po mnoha šancích podařilo třikrát skórovat. Do druhé půle jsme čtyřikrát střídali. Do hry nastoupili hráči běžně hrající za rezervu a na hře to bylo znát. Hra se postupně vyrovnala a hosté snížili Zbytek utkání se jen dohrával bez větších šancí. Všechny body tak zůstávají doma.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
O. Ošmera [-] - M. Ferus [-] , O. Horák [-] (46. P. Horák [-] ) , M. Holoubek [-] , P. Pislcajt [-] , F. Smysitel [-] , M. Fojtášek [-] (46. B. Horák [-] ) , D. Viklický [-] (46. P. Jílek [-] ) , Z. Prokeš [-] , Z. Holoubek [-] (61. P. Jelínek [-] ) , Š. Čermák [-] (46. J. Nahodil [-] )

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - L. Matějek [-] , J. Melkes [-] , F. Horký [-] , P. Rousek [-] , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] (72. A. Štěpánek [-] ) , R. Turoň [-] , J. Januška [-]

ŽK: 14. Z. Prokeš , 26. P. Pislcajt , 72. P. Jílek , 80. F. Smysitel , 84. M. Holoubek - 15. K. Mrňa .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - PEŘINKA Jiří, MATĚJKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.