6:3
(4:1)
2. T. Hrbek (vl.)
57. J. Zalaba (vl.)
58. P. Večeřa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová doma porazila Osovou Bítyšku po divoké přestřelce s dvěma vlastními góly


Branky


11. J. Svoboda , 31. J. Svoboda , 35. P. Dvořák , 39. M. Malý , 64. J. Svoboda , 80. J. Svoboda - 2. T. Hrbek (vl.) , 57. J. Zalaba (vl.) , 58. P. Večeřa
15

Bobrová doma sehrála zajímavý zápas s Osovou Bítyškou. Domácí si dali dva vlastní góly, ale to je nemuselo mrzet, protože zase exceloval střelec Jiří Svoboda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po špatném začátku rychle oklepali

Do utkání svkěle hosté vstoupili, protože už ve druhé minutě šli do vedení po nešťastném vlastním gólu domácího hráče Tomáše Hrbka. Nicméně Bobrovou toto nějak neskolilo a rychle byli lepším týmem a brzy začali být lepším týmem. V 11. minutě vstřelil vyrovnávající gól Jiří Svoboda. Na 2:1 tento hráč upravil v 31. minutě a Bobrová tak otočila už skóré. To ale nebylo vše, ve 35. minutě třetí gól vstřelil Petr Dvořák a ještě do poločasu se prosadil Martin Malý, který tak dal konečnou podobu 4:1 prvnímu poločasu ve prospěch Bobrové.

Další vlastní gól Bítyšce ale nepomohl

Ve druhém poločase začala lépe Osová Bítyška a v 57. minutě opět z toho vytěžili další vlastní gól Bobrové, tentokrát to na triku má brankář Jan Zalaba. O minutu později navázal další trefou vítěz poslední sestavy kola Petr Večeřa a hosté tak najednou prohrávali jenom o branku. Jenže pak si vzal slovo opět Jiří Svoboda, který v 64. minutě zahnal obavy z vyrovnání a v 80. minutě dal razítko na to, že Bobrová vyhraje toto utkání 6:3. Domácí tak mají důležité body, ale nebylo pro ně tak jednoduché, navíc si dali dva vlastňáky, ale díky hlavně Jiřímu Svobodovi dokázali tyto momenty smazat a vyhrát.



Ohlasy k zápasu



SK Osová Bítýška
Jan Večeřa - trenér: "Jsem hrdý na hráče, kteří na zápas dorazili. Po tolika zraněních jsme odehráli s prvním týmem dobrý zápas. Někteří kluci museli odehrát za víkend 2 zápasy a výborně zastoupili zraněné hráče. "



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - L. Muller [-] (75. O. Hlushchenko [-] ) , J. Svoboda [-] (86. J. Ptáček [-] ) , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] (60. M. Černý [-] ) , T. Hrbek [-] (60. R. Kratochvíl [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , P. Dočekal [-] (86. R. Smutka [-] ) , K. Flídr [-]

SK Osová Bítýška
J. Klíma [-] - R. Hemala [-] , P. Antoš [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (72. J. Dvořáček [-] ) , M. Klusák [-] (80. D. Mencler [-] ) , P. Večeřa [-] , J. Šmerda [-] , P. Rosendorf [-] (74. M. Dupal [-] ) , T. Malý [-] , M. Hollý [-] (80. A. Batelka [-] )

ŽK: 77. M. Černý - 8. M. Klusák , 64. R. Hemala .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - PETRLÍK Jonáš, STUPKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů