0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany rozhodly ve Staňkově už v první půli, domácí čekají na gól už čtyři zápasy


Branky


28

Do Staňkova přijely Dobřany, které v posledních pěti zápasech vstřelily pouze tři góly a hlavně nezískaly ani bod. Ve Staňkově si ale spravily chuť. Z pihledu hostů produktivní první poločas znamenal, že bylo po poločase rozhodnuto a Dobřany zase po skoro pěti kolech zapsaly výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do zápasu lépe a jeden z prvních vážných útoků skončil gólem. Hejhal našel Roubíčka, ten v šestnáctce Radiče, který si nejdříve narazil o tyčku, aby následně dorazil do brány. O pár minut později se osamocený Hejhal opřel do míče a nedal gólmanovi šanci. Ve 12. minutě tak vedli hostě ve Staňkově již 2:0.

V laufu hrající Dobřany si vytvářely další brankové příležitosti, ale jakoby hráči zapomněli na to, jak předtím dali dva góly a začali vymýšlet před zakončením nesmysly. Naštěstí pro ně vše utnul velmi silný déšť a zhruba po půl hodině se obě mužstva poroučela do přístřešků tribuny a střídaček.

Po zhruba 10 minutách se opět hrálo a domácí mohli snížit, jenže kapitán Vrba namísto střely z deseti metrů chtěl snad projít celým vápnem až do sítě, a tak o míč přišel. Minutu na to hosté navýšili skóre Šimonem Mertlem, který doklepával vyraženou střelu Roubíčka. Další jeho pokus o chvilku později skončil na spojnici a Hejhalův nadějný lob pod břevno před přestávkou vychytal Jánský.

 

 

Domácím se začátek druhé půle podařil, k přímému ohrožení branky se ale staňkovští nedostali. Za to byli potrestáni v po hodině hry Hejhalem, který dorážel další Roubíčkův pokus, jenž Jánský vyrazil jen před sebe. Tento gól prakticky pohřbil veškeré šance Staňkova se zápasem ještě něco udělat. Navýšit vedení mohl Šimon Mertl, ale jeho únik Jánský vytěsnil na roh.

Alespoň čestný gól mohli v 72. minutě vstřelit domácí, ale z přímého kopu z hranice šestnáctky narazili na pozorného Jehlíka. Obratem na druhé straně skončil svým pokusem Smetana na Jánském.

Ve zbytku zápasu už se nic zajímavého nestalo, a tak nám nic nebrání v konstatování toho, že Dobřany porazily Staňkov 4:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Dobřany
Josef Kožíšek, trenér: Od začátku zápasu jsme byli lepší, dobře jsme kombinovali, měli jsme dobrý pohyb, proměňovali jsme šance a v poločase jsme vedli 3:0. Ve druhém poločase jsme vstřelili ještě jednu branku a měli jsme i další šance. Vyhráli jsme zaslouženě, tentokrát jsme naštěstí proměňovali šance, čímž jsme se dostali nahoru jak fotbalově, tak psychicky. Pro nás důležité vítězství, abychom se zvedli do dalších zápasů a do dalších bojů.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - F. Dolejš [-] , J. Mařík [-] (87. F. Sedlačko [-] ) - P. Zámostný [-] , J. Kubina [-] (85. M. Kastl [-] ) , V. Záhoř [-] , M. Žáček [-] (75. J. Jung [-] ) - T. Pitipáč [-] - D. Drudík [-] , T. Tlustý [-] (85. A. Kolros [-] ) , J. Vrba [-]

TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - P. Brabec [-] (65. J. Rajt [-] ) , J. Roubíček [-] (65. O. Havlíček [-] ) , M. Hohlberger [-] , T. Mertl [-] , Š. Mertl [-] (87. K. Kripner [-] ) , P. Hejhal [-] (75. T. Klír [-] ) , A. Černý [-] , P. Smetana [-] , L. Radič [-] (75. D. Mertl [-] ) , V. Bouček [-]

ŽK: 51. J. Mařík , 59. P. Zámostný , 81. D. Drudík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petrželka František - PRESSL Václav, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra hostů

Dobřany potřebují podobat naplno a myslím, že se jim to povede.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů