1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO | Sušice byla v zakončení neproduktivní, 3 body si tak odvezl Smíchov


Branky


28

Poslední dva domácí zápasy hrála Sušice s Luby a s Bolevcem. Oba shodně prohrála 1:2. Stejným výsledkem dopadl také zápas se Smíchovem, který přišel o čisté konto až v nastavení druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se nesl ve znamení spousty nepřesnosti z obou stran. Domácí Sušice hrozila nejvíce po standardních situacích, hosté ze Smíchova pak využívali svých rychlých hráčů a snažili se překonat obranu domácích z protiútoků.

První vážnější možnost měl domácí králík, který ale měřil pouze do boční sítě. Chvíli po něm palo v dobré pozici Hájek, ani on ale nepochodil. Jeho pokus vytáhl dobrým zákrokem Bešta. Další šanci měl po standartní situace hlavičkující karas, jeho pokus ale skončil pouze nad břevnem.

Když nevyužily své šanci šance domácí, udeřili hosté. Rychlý protiútok odstartoval u Marka, který vysunul Loudu, jemuž do vápna před prázdnou bránu bránu nabíhal Šneberger. S tím se nechytl žádný obránce, a tak bez větších problémů poslal hosty do vedení. Zanedlouho mohl jít hostující hráč i do dvoubrankového vedení. Konopíkův střílený centr skončil k překvapení všech včetně brankáře až na tyči domácí brány. Chvíli před poločasem ještě dalekonosnou ranou pro protáhl Marek brankáře těžkého, který střelu vytáhl na roh.

 

 

Druhý poločas začal podobně jako ten první – tedy festivalem neprodejný neproměněných šanci domácí Sušice. Asi nejlblíže měli domácí ke gólu po tečované střele Králíka. Pokus ale reflexivním zákrokem zneškodnil Bešta.

Po hodině hry získal míč ve středu pole Bešta, který vyslal do samostatného úniku Marka. Ten se v zakončení nemýlil a hosté vedli 2:0.

Po gólu se zápas vrátil do starých kolejí. Kdyby v tomto zápase někdo zapisoval statistiky, měli by domácí spoustu střel. Jen minimum ale šlo mezi tři tyče, což zápas rozhodlo. Sušici se ale hostujícího gólmana podařilo překonat, když v 91. minutě snížil střídající Patrik Hubáček. Ten ale pouze upravil konečné skóre, které zní 1:2 z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek, trenér: První poločas byl ve znamení častých technických nedostatků a nepřesností z obou stran. Sušice hrozila především ze standardních situací, ale své šance nevyužila a často mířila nepřesně. My chodili spíše do rychlých protiútoků, ale nebyli jsme z toho schopni něco vytěžit. Ve 40. minutě přišel dlouhý nákop, který domácí podcenili a sprintující Louda nabídl přihrávkou před prázdnou branku gól Šnebergerovi. Následně jsme měli ještě několik střel, včetně nastřelené tyče, a to bylo z 1. poločasu vše. Ze začátku 2. poločasu se hrál fotbal nahoru-dolů, kdy si oba týmy vytvořily po dvou šancích. V 60. minutě se dostal do samostatného úniku, po krásné přihrávce D. Bešty, Marek a náš náskok se zvýšil na 2:0. Po vstřelené brance jsme přestali hrát a soustředili se spíše na protiútoky a pevnou obranu. Byť neměl během zápasu moc práce, díky nepřesnosti domácích, tak nás v 70. minutě po tečované střele podržel L. Bešta a střelu krásným zákrokem vytěsnil na roh. Ke konci utkání domácí již jednu z mnoha šancí dokázali proměnit a snížili na konečných 1:2.



Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - T. Klíma [-] , O. Míčka [-] , H. Vichr [-] (65. Š. Krůs [-] ) , L. Hájek [-] , J. Králík [-] , V. Kopa [-] (78. P. Hubáček [-] ) , L. Karas [-] (65. A. Vystrčil [-] ) , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] (78. V. Bauer [-] ) , A. Pivetz [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Louda [-] (61. D. Reindl [-] ) , J. Marek [-] (84. J. Pingert [-] ) , J. Šneberger [-] (90. A. Pretl [-] ) , T. Sládek [-] (61. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , M. Fujan [-] , J. Krčál [-] , D. Bešta [-] , F. Krejčí [-] , P. Konopík [-]

ŽK: 20. T. Sládek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - CUPL Patrik, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra hostů

Smíchov už má pouze jednobodový náskok na čtvrtém místě, proto si myslím, že budou mít velkou motivaci zvítězit a podaří se jim to.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů