P. Matula 39.
P. Matula 79. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 14:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov přidal na Slovanu další výhru, klíčový zápas ho ale čeká za týden


Branky


28

Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky začal brzkým gólem hostů. Postupem času padaly další góly, nechyběla penalta, červená karta, ale také možná až přehnané emoce v ochozech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli možná hlavami ještě v šatně, když tlumačovský Ondřej Rottenborn ve druhé minutě otevřel skóre, čímž poslal hosty do vedení. Hosté měli i nadále hru pod kontrolou, což se změnilo zhruba v polovině prvního poločasu, kdy domácí několikrát zahrozili a hosté se začali o hubený náskok bát. Slovan dostal svého soupeře podtlak, což vyústilo ve vyrovnávací branku, o kterou se postaral ve 39. minutě kapitán Patrik Matula.

Pro domácí to vypadalo jako fajn odrazový můstek, aby ve druhém poločase obrat dokonali. Hosté si ale obratem vzali vedení zpět a po gólu Tomáše Koreluse znovu vedli.

 

Jestli se domácím nepovedl závěru prvního poločasu, kdy inkasovali na 1:2, začátek druhé půle nebyl o nic lepší. V úvodních minutách totiž viděl po faulu na Tomáše Koreluse druhou žlutou kartu Ondřej Žák, který se tak musel poroučet do kabin. Domácím se rozhodnutí sudího Šaška příliš nelíbilo. Rozhodčí se ale rozhodl, jak se rozhodl a Slovan šel do deseti.

Hosté využili přesilovku 67. minutě, kdy na rozdíl dvou branek upravil kapitán týmu Radek Šindelář (v zápise chybně uveden střelec branky Jan Sladký).

To ale bylo od hostů vše. Ve zbytku zápasu hráli spíše domácí, kteří se zhruba 10 minut před koncem dočkali po konzultaci hlavního a pomezního rozhodčího pokutového kopu. Svůj druhý gól zápasu vstřelil kapitán Patrik Matula, který zadělal na závěrečné drama. 

V posledních minutách se už ale předváděli spíše lidé v ochozech, kteří užívali výrazy, které se na fotbalové zápasy příliš nehodí. Na hřišti už se nic zajímavého nestalo, a tak si hosté odváží tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Ondřej Žák, hráč: Zápas ve kterém jsme potřebovali bodovat. Do zápasu jsme ale nenastoupili dobře a hned ve 2. minutě jsme inkasovali. Ve 39. Minutě jsme dokázali srovnat skóre, ale hned po minutě jsme zase lovili míč ze sítě. Soupeř byl v prvním poločase lepší a proto jsme odcházeli do kabin za stavu 1:2. Do druhého poločasu jsme šli připraveni otočit výsledek a bojovat o 3 body. Bohužel rozhodčí v 51. minutě naprosto nesprávně udělil Ozákovi druhou žlutou kartu a ten se překvapeně poroučel do kabin. Tento moment ovlivnil celý zápas a i přes všechnu naší snahu jsme inkasovali další branku. I přesto jsme si na konci vytvořili tlak a některé šance. Z toho pramenil pokutový kop, který rozhodčímu poradil skvěle asistující Zdeněk Přibyl. Další šance jsme bohužel neproměnili a proto jsme se museli smířit s výsledkem 2:3. Soupeři gratuluji a doufám, že už je pokopané nohy z naše bojovného výkonu nebolí. Rozhodčímu přeji koncentrovanější a kvalitnější výkony do budoucna.

TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, hrajicí trenér: Dnes jsme zajížděli na Slovan, tým, který byl dlouho přímo nad námi, ale díky sérii tří výher jsme ho dokázali dostat pod sebe. Díky zaváhání Bolevce i Kralovic, jsme věděli, že máme šanci se trošku dotáhnout, tak jsme se o to chtěli maximálně pokusit. Utkání jsme začali skvěle, v 1. minutě Rotteborn dal na 1:0 a do nějaké 20. minuty jsme utkání měli pod kontrolou. Bohužel potom soupeř zahrozil a zničehonic jsme začali být pod tlakem, který nám moc nesvědčil. Slovan v 39. minutě srovnal po centru, ale naštěstí se mi povedlo hned za minutu tam poslat branku na 2:1 pro nás a tak poločas i zakončit. Druhá půle začala opět dobře, soupeř se na mě vykartoval a čekala nás 40 minut dlouhá přesilovka. Dokázali jsme dát na 3:1 díky brance Šindeláře R. ( aby nebrečel, je to jeho branka a ne Sladkýho podle zápisu) . Ale bohužel od nás to bylo vše, co se týče důležitých věcí. Slovan dokázal z penalty snížit na 2:3 a utkání opticky zdramatizovat. Utkání jsme vyhráli, což je nejdůležitější zpráva, ale nutno říci, že ne způsobem, jakým bych si přál. Díky naší neschopnosti vstřelit branku, kterých dnes mělo být aspoň 8, jsme soupeře zbytečně drželi ve hře. Nutno říci, že brankář domácích podal neskutečný výkon, což ale bohužel nás neomlouvá, z šancí co jsme měli, 5 jistých branek být mělo. Smekám před klukama ze Slovanu, i přes naše vedení i šance, i vyloučení, jezdili, snažili se srovnat, líbil se mi jejich výkon, naštěstí jsme to zvládli a stáhli Bolevec na 5 a Kralovice na 7 bodů, což nás těší a za týden proti Bolevci uděláme vše, aby rozdíl byl 2 body. I když nerad, ale musím, nedá mi to a musím vytknout chování fanoušků domácích. To, co tam nějací lidi ve "VIP" zóně předváděli, nemá s fotbalem nic společného, nemluvě o správci hřiště, který po X pivech čekal po zápase u naší šatny a neodpustil si nějaký proslov, směrem k nám. Opět děkuju hráčům domácích, že i když neúspěšně, snažili se je nějak usměrnit. Snad už nic takového nebudeme muset řešit.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Lang [-] (76. L. Král [-] ) , P. Matula [-] , M. Koranda [-] (70. Š. Jančík [-] ) , D. Dergachov [-] , D. Daniel [-] (70. L. Boula [-] ) , M. Pernt [-] (86. M. Ráb [-] ) , J. Nosek [-] (76. M. Nosek [-] ) , P. Nožička [-] , O. Žák [-] , A. Žák [-]

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - J. Korelus [-] , O. Sladký [-] (22. P. Beňušík [-] ) , T. Petr [-] , R. Šindelář [-] , V. Jansa [-] , M. Schneider [-] , . Tran [-] (84. T. Šindelář [-] ) , T. Korelus [-] , F. Šinál [-] , O. Rottenborn [-]

ŽK: 15. O. Žák , 89. M. Nosek . ČK: 51. O. Žák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - PŘIBYL Zdeněk, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra hostů

Tlumačov v minulém kole vyhrál, proto budou chtít pokračovat na vítězné vlně a budou plně bodovat.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů