6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná deklasovala Strážov, hosté neproměnili dva pokutové kopy


Branky


5. M. Šindelář , 19. T. Hrach , 28. T. Hrach , 78. T. Hrach (p.) , 85. T. Hrach , 90. E. Eger
19

Losiná zvítězila ve 25. kole nad Strážovem vysoko 6:0. Domácí byli v prvním poločase hodně aktivní a po třiceti minutách vedli již o tři branky. Po přestávce začal o trochu lépe Strážov, který měl mimo jiné dva pokutové kopy, na straně Losiné se však předvedl brankář Martin Albl, jenž obě penalty zlikvidoval. Domácí následně přidali tři branky a došli si pro své deváté vítězství v sezoně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během prvních 30 minut viděli diváci tři branky

Již v 5. minutě se k balónu v pokutovém území dostal domácí M. Šindelář a prudkým zakončením do šibenice otevřel skóre zápasu, 1:0. Následně si Losiná vytvořila několik velmi dobrých šancí ke vstřelení branky, v zakončení ovšem byla nepřesná. Domácí tým to nemrzelo dlouho, v 19. minutě si našel dobrý prostor Hrach a přesnou střelou upravil skóre na 2:0. Ve 28. minutě to znovu byl útočník Losiné, kdo se prosadil a zvýšil už na 3:0. Domácí jednoznačně přehrávali soupeře a ve zbylé stopáži prvního poločasu spálili ještě několik dalších tutovek. 

Tomáš Hrach vstřelil čtyři góly, Strážov neproměnil dvě penalty

Krátce po přestávce hrál aktivněji Strážov, který postupem času dostal soupeře pod tlak. To nakonec vedlo k tomu, že se jeden z domácích hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a hosté kopali penaltu. Při ní se však vyznamenal skvělým zákrokem brankář Albl, jenž tak nepřipustil změnu skóre. Losiná pochopila, že ještě nemá vyhráno a v dalších minutách svůj výkon zlepšila. V 78. minutě dostali možnost v podobě pokutového kopu i domácí. Penaltu si vzal na starost Hrach a přesnou střelou zvýšil už na 4:0. V 85. minutě navíc vstřelil již svůj čtvrtý gól v zápase, čímž korunoval výborný individuální výkon. Za svým spoluhráčem nezaostal ani gólman Albl. Brankář Losiné totiž za stavu 5:0 fantasticky zlikvidoval i druhý pokutový kop. Strážov měl v utkání i dost smůly a jeho trápení ukončil brankou na konečných 6:0 Eger

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Konečně jsme od úvodních minut hráli pěkný fotbal. Soupeře jsme přehrávali přesnou kombinací a v prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší. K tomu nám samozřejmě pomohl brzký gól, jenž jsme vstřelili v 5. minutě. Poté začal gólový koncert Tomáše Hracha, který se zastavil až na čísle čtyři. Nutno dodat, že mohl přidat ještě daleko více gólů. Do kabin jsme odcházeli za tříbrankového vedení, jímž jsme se možná trochu zbytečně nechali ukolébat. Po přestávce byl soupeř nebezpečný, což nakonec vedlo až k pokutovému kopu. Při něm nás však skvěle podržel brankář. Poté jsme opět zapnuli a vsítili další dvě branky. Nicméně Strážov za stavu 5:0 znovu dostal výhodu v podobě penalty. Tu ovšem opět fantasticky zlikvidoval náš gólman. Musím uznat, že soupeř si dnes vybral den blbec, protože měl po celý zápas i velký kus smůly. My jsme naopak byli hodně efektivní a konečné skóre by bylo daleko vyšší, kdybychom proměnili řadu dalších šancích.




Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] (80. E. Eger [-] ) , V. Tobrman [-] (85. M. Sedlák [-] ) , T. Hrach [-] , M. Bodanský [-] (60. V. Prepsl [-] ) , D. Matulka [-] (60. R. Spörl [-] ) , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , O. Hubka [-] , T. Pech [-] (46. R. Kozák [-] ) , J. Aubrecht [-]

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - - L. Soušek [-] , M. Chaluš [-] - M. Kalivoda [-] - J. Flodr [-] , D. Bouberle [-] (85. Z. Matásek [-] ) , J. Franc [-] , I. Hryhorak [-] , J. Vališ [-] , O. Uruba [-] , A. Bouberle [-] (70. J. Hanzlík [-] )

ŽK: 40. J. Votípka - 50. M. Kalivoda .
Hráči zápasu: M. Albl , T. Hrach .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRÁL Andrej - ŠILHÁNEK Patrik, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Martin Albl
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Musíme zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích