2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vinoř ve druhé půli zásluhou Kocourka se Zmeškalem otočila zápas s Unionem Vršovice


Branky


5

Vinoř začala střílet branky a to jí přináši i kýžené body. Z posledních 3 utkání získala 7 bodů a vstřelila 14 branek. Nyní na svém hřišti přivítala druhý celek tabulky Union Vršovice, který v minulém důležitém utkání porazil Xaverov a myslí na postup do přeboru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Vinoř věděla, že jí s druhým celkem tabulky nečeká nic snadného a proto do zápasu nastoupila s taktikou, která měla za cíl hlavně uhlídat střelce hostí v čele s Filipem Švarcem, který je třetí v tabulce střelců soutěže.

Domácí obraně se tento záměr dařil a hosty do žádné větší příležitosti nepouštěla. Hosté však byli více na míči.

Vypadalo to, že do kabin se půjde za vyrovnaného stavu a stovka diváků v prvním poločase branku neuvidí. Domácí Emil Chaloupka však ve 41. minutě udělal faul, po kterém rozhodčí František Kříž nařídil trestný kop. S jeho zahráním si hosté poradili skvěle, když ho naservírovali přesně na hlavu Jana Šnobla, který se prosadil po druhé v ročníku a poslal hosty do poločasového vedení 1:0.

2. poločas

Do druhého poločasu poslal domácí trenér Pavel Brož do hry Zdeňka Zmeškala, kterého s oblibou využívá na druhé poločasy. V posledních dvou zápasech se jako střídající hráč prosadil hned 4x.

Hra se více vyrovnala a domácí začínali mít balón více na kopačkách. 

Domácí trenér znovu střídal v 68. minutě, kdy do hry poslal Daniela Kocourka. A byl to šťastný tah. Po třech minutách na hřišti se tento hráč dokázal uvolnit a předložil nádhernou přihrávku před prázdnou branku Zdeňku Zmeškalovi, který jí nepohrdl a srovnal na 1:1.

To domácí nakoplo a hnali se za obratem. A ten se jim stejně jako v předminulém kole na Hájích povedl.

Jiří Jeník vyhrál v 89. minutě důležitý souboj, přihrávkou našel Daniela Kocourka, který se prosadil v této sezóně po osmé a zajistil tak Vinoři další 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Vinoř 1928
Pavel Brož - trenér: Do zápasu jsme šli v rozestavení 4-4-2 s tím, že Fuchs bude hrát trošičku pod hrotem a důraz jsem kladl klukům na zabezpečenou obranu, do které se vrátil Petržílka. A to se nám také dařilo plnit. Naše obrana nepouštěla Vršovice do žádné velké šance až na 41. minutu kdy Chaloupka zbytečně udělal faul na pravé straně šestnáctky a hosté zahráli velmi dobře standartku, v které kluci neuhlídali Šnobla a ten hlavou skóroval a poslal hosty do vedení. O poločase jsme udělali dvě změny, kdy jsme místo Chaloupky v obraně poslali do hry Škrabánka a do útoku místo Fuchse Zmeškala a tímto jsme začali více držet balón v předu a začínali jsme hrozit více před brankou Vršovic. Míč jsme měli více a více na našich kopačkách. V 68. minutě jsme poslali na hřiště Kocourka a ten opět začal řádit. Tři minuty na to předkládá nádhernou přihrávku před prázdnou bránu Zmeškalovi a ten se nemýlí a srovnává na 1:1. Hosté byli jak opaření. Kluky gól nakopnul a Kocourek, který byl stále při chuti, zaměstnával už dost unavenou obranu hostů. V 89. minutě důrazem velmi dobře hrajícího středopolaře Jeníka vyhráváme před šestnáctkou hostů balón a ten ihned nachází Kocourka, který se nemýlí a dává na 2:1 a je rozhodnuto. Dnes kluky musím pochválit. Co jsme si řekli v kabině, tak udělali a tým hrál velmi kompaktně.

SK Union Vršovice
Michal Bareš - trenér: Utkání bylo vyrovnané. V prvním poločase jsme si vytvořili dvě nebo tři šance a proměnili pouze jednu. Ve druhé půli to bylo ještě o něco vyrovnanější a měli jsme jednu možná dvě šance. Soupeř z maxima, z nějakých dvou nebo tří šancí dal 2 góly a vyhrál. Za to jim gratuluji a bohužel jsme chtěli vyhrát, ale neměli jsme na to tentokrát. Soupeři gratuluji.



Sestavy


FK Vinoř 1928
M. Dlabola [-] - D. Rek [-] , J. Jeník [-] , J. Petržílka [-] , D. Kaiser [-] (79. T. Shon [-] ) , V. Kovtun [-] , L. Ježek [-] (68. D. Kocourek [-] ) , V. Dlabač [-] , M. Fuchs [-] (46. Z. Zmeškal [-] ) , E. Chaloupka [-] (46. D. Škrabánek [-] ) , V. Oswald [-] (79. V. Šmíd [-] )

SK Union Vršovice
D. Salajka [-] - F. Švarc [-] , L. Adámek [-] (86. F. Vyhnal [-] ) , J. Šnobl [-] , L. Kadeřábek [-] , M. Borovička [-] (54. K. Shkirych [-] ) , F. Patera [-] (72. D. Bláha [-] ) , J. Šimr [-] , J. Pejchar [-] , M. Špulka [-] , K. Protivinský [-]

ŽK: 18. E. Chaloupka , 53. Z. Zmeškal - 38. L. Adámek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘÍŽ František - MAŘÍK Karel, HEJSLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Matěj Lačík
Tip experta: výhra hostů

Vršovice budou muset vyhrát, aby se udržely v přímém souboji o postup a vzhledem k jejich letošní formě také nic jiného neočekávám.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Čechie Dubeč 29 83:36 67
2 SK Slovan Kunratice 29 79:32 64
3 SK Union Vršovice 29 84:32 61
4 SC Xaverov Horní Počernice 29 70:42 59
5 FK Újezd nad Lesy 29 73:46 52
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 25
2 Ismar Begič 21
3 Filip Švarc 20
4 Christ Nwogu 19
5 Ivan Yanakov 17
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 114 52,8% 0
2 Radek Hruška 72 39,1% 0
3 Jaromír Bělunek 51 63,8% 1
4 Miroslav Liška 31 39,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku