2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Kunratice doma udržely čisté konto a poradily si s Xaverovem


Branky


8. M. Holas , 60. C. Nwogu
5

V souboji týmů z horních pater tabulky přivítaly Kunratice na svém hřišti Xaverov. Čekalo se vyrovnané utkání. Xaverov však nezachytil začátek a od osmé minuty v utkání prohrával, když se za domácí po rohovém kopu prosadil Martin Holas . Ve druhém poločase se prosadil znovu po rohu Christ Nwogu, nejlepší střelec domácích a utkání skončilo vítězstvím Kunratic 2:0.

Kunratice poskočily na druhou příčku a na Dubeč aktuálně ztrácejí 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slovan Kunratice
Ondřej Hatina - trenér: Tentokrát jsme v domácím prostředí přivítali hosty z Horních Počernic alias SC Xaverov. Dovoluji si říct, že tým Xaverova máme načtený a tak co se dělo na hřišti bylo hlavním cílem uhlídat hráče hostů s číslem 7 Sládka, který má nejen svoji kvalitu, ale i zkušenosti s rozdáváním hry, tak i se zakončením. To se nám podařilo na sto procent a tak se zbytek mužstva mohl koncentrovat na naši hru. Byli jsme to my, kdo hned na začátku udával tempo hry a chtěli jsme co nejdříve dát gól, což se podařilo v 8. minutě Martinu Holasovi. Nejen že jsme v první půli nedali další šance alias v podobě náběhu samotného Chrise na gólmana hostů, ale hlavně jsme soupeře k ničemu nepustili a tím jsme šli do poločasu za vedení 1-0. Bylo mi jasné, tak jako už asi po čtvrtém či pátém společném utkání proti Xaverovu, že trenér změní rozestavení. Musím uznat, že to na půl mělo smysl, hra soupeře se zlepšila, ale nebyla nijak výrazně alarmující. Bylo jen otázkou zareagování a přeskupení domácího týmu během chodu druhého poločasu, abychom se zformovali a v další fázi po rohovém kopu zvýšili na 2-0. Sympatické od hostů bylo, že chtěli dál hrát fotbal. Tým Xaverova co znám během 2 - 3 let prošel proměnou se zapracováním mladých perspektivních kluků a i dle postavení v tabulce je to ku prospěchu. Věřím, že brzy naberou zkušenosti a budou právem patřit na horní příčky v tabulce. Ať se daří!

SC Xaverov Horní Počernice
Marek Ladomerský - trenér: Soubojový zápas, kdy rozhodly dva rohy po kterých jsme dostaly dva góly. Z naší strany to bylo takové nic moc. Ale to i od soupeře. Oni vystřelili 2x a dali 2 branky. My jsme vystřelili asi 3x a nedali nic a nic moc jsme si nevytvořili. Pak jen v závěru jsme měli tlak, ale nic konkrétního. Byl to zápas na remízu, akorát soupeř si pomohl dvěma rohy. Nebyli jsme dobří na balónu a soupeř nakopával dlouhé balóny na Begiče a Nwogua, ale jinak nic.



Sestavy


SK Slovan Kunratice
M. Valašík [-] - M. Freiman [-] (75. O. Mareš [-] ) , C. Nwogu [-] (63. L. Dratva [-] ) , M. Bělčický [-] , O. Kadla [-] (87. V. Štěpánek [-] ) , I. Begič [-] , M. Holas [-] , P. Řezáč [-] , T. Přibyl [-] , J. Hudzieczek [-] , L. Stýblo [-]

SC Xaverov Horní Počernice
J. Brejcha [-] - T. Plucha [-] (68. M. Ulrych [-] ) , O. Herian [-] , F. Cerman [-] (68. L. Jandovský [-] ) , N. Fritz [-] (68. V. Lastivka [-] ) , P. Herian [-] , R. Sládek [-] , T. Havlíček [-] , J. Herian [-] , D. Matějček [-] , R. Janeba [-]

ŽK: 80. O. Mareš , 90. M. Holas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MIČKO Lubomír - CHRENKO Pavel, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Redakce Praha

Expert: Matěj Lačík
Tip experta: výhra domácích

Kunratice s druhým týmem z Počernic body neztratí a výhrou Horní Počernice odstaví z postupových bitev.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Čechie Dubeč 29 83:36 67
2 SK Slovan Kunratice 29 79:32 64
3 SK Union Vršovice 29 84:32 61
4 SC Xaverov Horní Počernice 29 70:42 59
5 FK Újezd nad Lesy 29 73:46 52
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 25
2 Ismar Begič 21
3 Filip Švarc 20
4 Christ Nwogu 19
5 Ivan Yanakov 17
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 114 52,8% 0
2 Radek Hruška 72 39,1% 0
3 Jaromír Bělunek 51 63,8% 1
4 Miroslav Liška 31 39,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku