3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek ve druhé půli zlomil odpor nebezpečného Písku


Branky


9

Hrádek si v první půli pohrával s osudem utkání. Zlepšeným výkonem ve druhé půli však potvrdil roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina utkání přinesla překvapivou převahu hostujícího mužstva, které dobře kombinovalo a dostávalo se do šancí. Bohužel pro Písecké jejich finální střelci netrefovovali při zakončení domácí zařízení. Skóre se neměnilo ani poté co dopravili domácí míč do branky, rozhodčí však viděli ofsajd. V závěru poločasu si domácí připravili ještě další velké šance, ale nebyli efektivní a proto se šlo do šaten za bezgĺového stavu.

Do druhé půle vlétli domácí s přeskládanou sestavou a začaly přebírat iniciativu. První branka přišla v 56. minutě kdy se k odražené střele Marka Szpyrce dostal Jan Göllner a hlavou  prostřelil. Další branka padla z hlavy Mirka Poláka, který si našel centr z rohu a zvyšoval na dva nula. Písek měli velkou možnost snížit, když překonali domácího brankáře a z brankové čáry vyrazil Tomáš Suszkado bezpečí. Tento moment přinesl velký rozruch. Hosté cítili křivdu, ale rozhodčí se shodli, že domácí hráč nehrál rukou. Definitivní klid do řad hrádeckých přinesl zásah Václava Spratka, který utekl domácí obraně po levé straně a zakončil střelou k tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrádek
Marek Kapsia, trenér:

Fotbal Písek
Petr Čmiel, vedoucí družstva: Nastoupili jsme vlažně do utkání, vytvářeli jsme si ojedinělé šance. Písek dnes byl prvních 40 minut lepší, vytvořil si i nějaké šance, ale v koncovce naštěstí přestřelovali branku. To hrál Písek suprově, přehrával nás. Od té 40. minuty už jsme měli i tutovky. O přestávce byl v kabině pohovor, potom jsme už byli na míči lepší, začali jsme efektivně kombinovat, vyměnili jsme nějaké hráče v útoku a na krajích, Marek Sikora šel z předstopera do zálohy a postupně jsme je začali dostávat pod tlak a přehrávat. Chtěl bych i ocenit výkon rozhodčích. Mladý Galásek byl výborný, je to jeden z těch nejlepších v soutěži i pomezní na čarách byli dobří.



Sestavy


TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - M. Szpyrc [-] , J. Göllner [-] , M. Polák [-] , M. Sikora [-] , J. Majetný [-] , L. Marosz [-] , L. Michálek [-] , B. Borski [-] , L. Raszka [-] , L. Buchta [-]

Fotbal Písek
T. Czernek [-] - D. Kluz [-] , M. Świerczek [-] , S. Michalik [-] , M. Zahradník [-] , J. Sikora [-] , J. Ligocki [-] , T. Pyszko [-] , F. Turoň [-] , D. Michalík [-] , R. Bojko [-]

ŽK: 33. T. Suszka , 40. F. Martynek , 59. L. Liberda - 37. S. Michalik .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: GALÁSEK Filip - DUDA Radim, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Pavel Vašíček, trenár SK Beskyd Čeladná
Tip experta: remíza

Hrádek i Písek teď vyhrávají. Tady čekám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích