Hukvaldy neklopýtly ani na malém bukoveckém hřišti


Branky


9

Hukvaldy by mohly na jaře naosat fotbalový bestseler na téma jak vítězit. I na obávané půdě Bukovce dokázaly eliminovat nepříjemného soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a vyloučení domácích

V nejvýchodnějším fotbalovém koutě naší republiky se odehrál souboj dvou úspěšných jarních týmů. Čtvrtý Bukovec dělil před utkáním od pátých Hukvald jediný bod. Zápas otevřela branka hned z úvodního příležitosti, kdy se trefil Tomáš Černík po rohovém kopu. Tento moment posadil na koně hostující tým, který s chutí kombinoval a diktoval tempo hry. Hosté kontrolovali hru a dalším klíčovým momentem se zdálo být vyloučení bukoveckého Tomasze Sikory v závěru první půle, který nešetrně zranil Lukáše Klučku. Rozhodčí Podařil po konzultaci s čárovým vytáhnul červenou kartu.

Jiří Huvar přidává pojistky

Po návratu z kabin se hra paradoxně i přes vyloučení vyrovnala a své šance měli borci na obou stranách. Divákům se pohledný fotbal musel líbit Pro hosty se ukázal rozdílovým hráčem Jiří Huvar, který již jak je jeho zvykem vzal zodpovědnost na sebe a dvěma brankami v rozmezí deseti minut, kdy využil díry v otevřené domácí obraně, definitivně zlomil odpor domácích. Několikrát ještě domácí zahrozili, zejména dvě šance volaly po gólu, ale Bukovec tentokrát vyšel gólově naprázdno.



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok, kapitán: První poločas lepší hosté i měli více šanci. Druhá půle, i když v 10 lidech, tak se hrál fotbal nahoru dolů se spoustou šanci. My jsme to museli otevřít a proto měl Huvar snadnější pozici aby mohl rozhodnout. My jsme své šance nedali a tak Hukvaldy nakonec zaslouženě vyhrály. Nevzdali jsme to ani za stavu 3:0, ale prostě jsme ten gól asi včera neměli dat. Nešlo nám prostě zakončení. Naším nejlepším hráčem dnes byl brankář Václav Byrtus.

TJ Sokol Hukvaldy
Martin Driják, předseda klubu: Přijeli jsme do Bukovce bez pěti hráčů základu. Dostala příležitost lavička. Chlapci se tohoto úkolu ale zhostili dobře. Od první minuty jsme byli lepším týmem. Zápas ovlivnila branka v první minutě. Pak jsme dvacet minut nepustili Bukovec k ničemu. Domácí podali sympatický výkon, i za nepříznivého stavu, pořád se snažili hrát. Druhý poločsas byl celkem vyrovnaný, možná opticky jsme byli lepší. Naštěstí se dvakrát trefil Jirka Huvar. Kluci dnes byli dobře připraveni na malé hřiště, což nevyhovuje naší kombinační hře. Navíc každý aut v blízkosti šestnáctky je v podstatě centrem. V dnešním utkání vyzdvihuji Tomáše Černíka, který výborně rozdával míče a samozřejmě Jirku Huvara. Rozhodčí dnes komentovat nechci, my nemáme ve zvyku si stěžovat.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: PODAŘIL Michal - ŠAŠINKA Jan, ŠPAČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Pavel Vašíček, trenár SK Beskyd Čeladná
Tip experta: výhra domácích

Bukovec umí na svém malém hřišti. Pro Hukvaldy to bude těžké.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza